«Θα με αναγκάσουν να τους βάλω μέσα!»

Δηλώσεις στην κάμερα της Cablenet παραχώρησε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μαρίνος Ουζουνίδης, μετά τη φιλική νίκη με 2-1 επί του Απόλλωνα, κάνοντας ειδική αναφορά στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και καθησυχάζοντας όσον αφορά την αναγκαστική αλλαγή του Κλωναρίδη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σίγουρα θέλουμε ακόμα κάποιους παίκτες για να ολοκληρώσουμε το ρόστερ, δεν είναι εύκολη περίοδος, προσπαθούμε θέλουμε να φέρουμε παίκτες που θέλουμε και θα μας βοηθήσουν ουσιαστικά. Περιμένουμε ήδη έναν τις επόμενες μέρες.

Ειμαι ευχαριστημένος ιδιαίτερα για τα νεαρά παιδιά. Θα με αναγκάσουν να τους βάλω μέσα πιο γρήγορα από ότι φανταζόμουν με τις εμφανίσεις και τη δουλειά που κάνουν. Μου δείχνουν ότι «είμαστε εδώ κόουτς, μη φοβάσαι», είναι το μέλλον της ομάδας.

Τα πόδια μας είναι βαριά, αλλάξαμε τον τρόπο προπόνησης για να είμαστε πιο φρέσκοι. Φάνηκε πως ο Απόλλωνας ήταν πιο γρήγορος. Αυτό δεν μας προβληματίζει, ξέρουμε τους στόχους, ξέρουμε πως μπορούμε να παίξουμε καλύτερα

Έπρεπε να δώσουμε χρόνο στον Μπεν Σαχάρ αφού είναι το τελευταίο φιλικό παιχνίδι. Δεν είναι έτοιμος ακόμη αλλά έπρεπε να μάθει και τους συμπαίκτες του. Ούτε ο Ζαχίντ είναι έτοιμος. Γενικά είμαι αισιόδοξος, όλα θα πάνε καλά. Ο Κλωναρίδης είναι καλά. Είναι υγιής. Τους είπα πως αν νιώσουν το παραμικρό, να ζητήσουν αλλαγή. Δεν είναι καιρός τώρα για να ρισκάρεις».