Θα μας βαρεθεί και ο Μάζιτς…

Όλοι σχεδόν το παραδέχονται ότι αυτός ο Μίλοραντ Μάζιτς, πρώην μεγάλη σφυρίχτρα της Ευρώπης, προσπαθεί και κάτι καταφέρνει με την προώθηση νέων Κυπρίων διαιτητών. Δυστυχώς, όμως, οι ομάδες μας δεν έχουν καθόλου υπομονή, ούτε και θέλουν την προώθηση των νέων διαιτητών.

Στην πλειοψηφία τους οι ομάδες μας θέλουν να έρχονται κάθε Σαββατοκύριακο ξένοι διαιτητές για τα ντέρμπι. Τώρα, ποια παιχνίδια είναι ντέρμπι και ποια όχι δεν ξέρουμε ποιος θα το κρίνει. Έτσι, μετά τους «βαρίστες» που ήδη τα έκαναν «σιόνιν», στην Κύπρο, στο άμεσο μέλλον, θα έρχεται τουλάχιστον ένα ζευγάρι ξένων διαιτητών… Κι άντε τώρα να συνεχίσει ο κ. Μάζιτς με όρεξη τη δουλειά του για να δημιουργήσει σωστούς Κύπριους διαιτητές.

Από τη στιγμή που οι ομάδες δεν τους έχουν εμπιστοσύνη, δεν ξέρουμε τι θα κάνει ο Σέρβος στην Κύπρο. Θα ασχολείται με τους διαιτητές των μικρών κατηγοριών και θα παίρνει τηλέφωνο τις αντίστοιχες επιτροπές διαιτητών άλλων χωρών για να στέλνουν μέλη τους στην Κύπρο; Μα είναι δουλειά αυτή; Εκτός, βέβαια, κι αν το γυρίσει και ο Μάζιτς στον τουρισμό όπως τόσοι άλλο, και πάει, τέλειωσε… Θέλετε να προβλέψω το τέλος της συνεργασίας Μάζιτς – ΚΟΠ;

Κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον, ο Σέρβος θα θυμώσει τόσο πολύ με τα καμώματα των παραγόντων μας, που δεν θα αντέξει. Θα πάει ολόισια στον Κούμα, θα του υποβάλει την παραίτησή του και θα πάρει το πρώτο αεροπλάνο για το Βελιγράδι. Κι ο Κούμας θα φέρει τον επόμενο και πάει λέγοντας. This is Cyprus!