Θα ήθελε ένα θαύμα κι αυτή η ΑΕΚ… δεν το μπορεί

Νίκη ηρεμίας ψάχνει η ΑΕΚ στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, την Κυριακή. Μετά από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα, η ομάδα της Λάρνακας δεν έχει άλλα περιθώρια απωλειών, προκειμένου να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο αξιοπρεπής γίνεται στη διαδικασία των πλέι οφ.

Σίγουρα το έργο των κιτρινοπράσινων στα εναπομείναντα εννέα παιχνίδια των πλέι οφ θα είναι… άχαρο, λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν θα υπάρχει σοβαρό βαθμολογικό κίνητρο. Η απόσταση των 11 βαθμών από την 4η Ανόρθωση, μόνο με ένα ποδοσφαιρικό θαύμα μπορεί να καλυφθεί, και λαμβάνοντας υπόψη την εικόνα που εμφανίζει η ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα, ούτε αυτό το θαύμα μπορεί να συμβεί.

Οι Λαρνακείς καλούνται να συνειδητοποιήσουν των ωμή πραγματικότητα και να δουν κατάματα τα (χοντρά) λάθη που έγιναν στον μεταγραφικό προγραμματισμό, τόσο του καλοκαιριού όσο και του Ιανουαρίου, έτσι ώστε να μην τα επαναλάβουν και φέτος.

Η ΑΕΚ δεν έχει πάρει καμία απολύτως βοήθεια από τους παίκτες που ήλθαν τον Ιανουάριο (Σούτερντεν, Χάουγκεν, Λαφράνς), ενώ ο κόσμος ανέμενε πολύ μεγαλύτερη προσφορά και από ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι, όπως οι Γκαρσία, Ναράνχο, Σπιρόφσκι και Μακρής.

Όταν η ΑΕΚ, ακόμα και σήμερα, περιμένει σχεδόν τα πάντα στο θέμα του γκολ από τις «παλιές καραβάνες» Τρισκόφσκι, Ακοράν και Τολμές, τότε εύκολα μπορεί κανείς να αντιληφθεί τις αδυναμίες που υπάρχουν στη γραμμή κρούσης, την ίδια ώρα που στα μετόπισθεν χρειάζεται επειγόντως… ταχύτητα, αφού ο Γκονζάλεθ «πατά» ήδη το 36ο έτος της ηλικίας του και ο Μοϊσόφ το 34ο.