«Θα γίνει πιο κινητικός ο Τσέποβιτς, σε φόρμα οι Λοΐζου και Τιάγκο»

Xαρούμενος για τη νίκη κόντρα στην Ένωση ήταν μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ. Ο Νορβηγός τεχνικός αναφέρθηκε και στον Μάρκο Τσέποβιτς, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ με την ομάδα της Λευκωσίας.

Για τη νίκη: «Είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη απόψε. Παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο. Ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος φτιάξαμε πολλές ευκαιρίες και το μόνο που μας έλειπε ήταν το γκολ. Στο δεύτερο μέρος υπήρχαν πολλοί παίκτες στην περιοχή της Ένωσης, δεν κυκλοφορήσαμε όσα γρήγορα θέλαμε αλλά δεν τα παρατήσαμε, προσπαθούσαμε συνεχώς φτιάξαμε ευκαιρίες και όταν επιτέλους βρήκαμε το γκολ αυτό ήρθε με μία καλή μεταβίβαση στην περιοχή, καλή κίνηση και κεφαλιά και ωραίο γκολ. Ήταν καλή εμφάνιση και σημαντική νίκη και αυτό μας κάνει χαρούμενους».

Για το γκολ του Τσέποβιτς: «Ο Μάρκο ήταν για πρώτη φορά βασικός. Δεν ήταν έτοιμος όταν ήρθε και δούλεψε σκληρά. Σήμερα ήταν εκτός ο Ασάντε και νομίζω ο Μάρκο έκανε καλό παιχνίδι, ενώθηκε με τους υπόλοιπους στο γήπεδο και πέτυχε ένα ωραίο και νικητήριο γκολ. Έκανε καλή δουλειά σήμερα και βοήθησε. Είναι ωραίο να τον βλέπω ξανά. Είναι καλό που βλέπω ότι διατηρεί ακόμα τις καλές κινήσεις. Όταν είναι σε ακόμα καλύτερη φυσική κατάσταση θα μπορεί να τρέξει ακόμη παραπάνω και θα γίνει πιο κινητικός. Είχε καλή απόδοση σήμερα».

Για τον Λοΐζου: «Ο Λοϊζου είναι σε φόρμα συνεχίζει να αναπτύσσεται. Ήταν κοντά στο να ξεκινήσει το παιχνίδι όμως και ο Τιάγκο είναι σε φόρμα επίσης. Είχε γκολ και ασίστ. Μας βοήθησε στο δημιουργικό κομμάτι ο Λοϊζου, είχε κινήσει και ντρίμπλες καλές. Ίσως θα μπορούσε να κάνει κάποιες επιλογές καλές με τις πάσες του για να πετύχουμε κι άλλα γκολ. Είμαι χαρούμενος με την πρόοδο του».