Θα έρθουν τα δώρα;

Κρίσιμος μήνας για τους «γαλαζοκίτρινους» θα είναι ο Δεκέμβρης

Aπό τη στιγμή που η συνέχεια του αιώνιου ντέρμπι ορίστηκε για τις 26 του τρέχοντος μηνός, τότε αυτό σημαίνει ότι ο μήνας Δεκέμβριος θα είναι αυτός που θα δείξει μέχρι που μπορεί να φθάσουν οι γαλαζοκίτρινοι στο φετινό πρωτάθλημα, κι αν ο Άγιος Βασίλης θα φέρει τα δώρα του στον Αρχαγγελο. Τα τέσσερα σπουδαία παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ μέσα στο ΓΣΠ τον Δεκέμβριο κατά σειρά είναι:

5/12 ΑΠΟΕΛ – Πάφος

12/12 Ολυμπιακός – ΑΠΟΕΛ

18/12 ΑΠΟΕΛ – Απόλλων

26/12 ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια

Σε συναγερμό ο κόσμος

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, μετά την απόφαση της ΚΟΠ για να συνεχιστεί το ντέρμπι στις 26 Δεκεμβρίου, έχει τεθεί σε συναγερμό προκειμένου να επιτευχθεί η κινητοποίηση μεγάλου αριθμού φιλάθλων, ώστε να βοηθηθεί η ομάδα για να πετύχει τους στόχους της που είναι η συγκέντρωση όσο το δυνατό περισσότερων βαθμών.

Με την Πάφο, αύριο Κυριακή (17:00), αναμένεται ότι και πάλι θα υπάρξει μεγάλη προσέλευση φίλων του ΑΠΟΕΛ.

Σεπάκ ή Θεοδώρου

Όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας ενόψει του αγώνα με την Πάφο, ένα μικροπρόβλημα παρουσιάστηκε με τον Σεπάκ. Αν τελικά ο Μαροκινός δεν μπορέσει να αγωνιστεί τότε τη θέση του θα πάρει ο Δημήτρης Θεοδώρου. Ως εκ τούτου, η πιθανή ενδεκάδα για τον αυριανό αγώνα είναι: Σκουφέτ, Σάβιτς, Βινίσιους, Καρώ, Σαμπάλα, Σεπάκ ή Θεοδώρου, Λουντέμο, Νταουσβίλι ή Σατσιάς, Ντανίλο, Νατέλ και Κβιλιτάια.