«Θα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι ο τελικός κυπέλλου. Δεν είναι τι θέλω εγώ…»

Νέες… φωτιές άναψε ο Τιμούρ Κετσπάγια με τα όσα δήλωσε μετά την ισοπαλία με τον Απόλλωνα. Ο Γεωργιανός τεχνικός ανέλαβε την ευθύνη των δύο χαμένων πρωταθλημάτων, ενώ τόνισε πως ελπίζει να βρεθεί στον τελικό του κυπέλλου.

Αναλυτικά: «Αυτό που έχει πολύ μεγάλη σημασία είναι ότι ήρθαμε εδώ να παίξουμε το παιχνίδι μας ανεξαρτήτως ποια ήταν η ομάδα που ενδιαφερόταν για τους βαθμούς. Παίξαμε αυτό που ξέρουμε, θέλαμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πάρουμε αποτέλεσμα. Δεν καταφέραμε φέτος να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και πιστεύω σε αυτές τις περιπτώσεις αναλαμβάνει την ευθύνη ο προπονητής. Απόλυτα αναλαμβάνω την ευθύνη για δεύτερη σερί σεζόν. Πιστεύω πως σε όλα τα παιχνίδια στα πλέι οφ καμία ομάδα δεν είναι καλύτερη από εμάς. Σίγουρα χρειαζόμασταν τύχη, κάτι που έγινε σήμερα αφού μας γύρισε την πλάτη. Εκείνο που έχει σημασία για μας είναι το κύπελλο, έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ».

Και πρόσθεσε: «Θα είναι το τελευταίο που παιχνίδι ο τελικός, το ελπίζω να φτάσουμε εκεί. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, έδωσαν το δικαίωμα στον κόσμο να ονειρεύεται τον τίτλο. Το όνειρο συνεχίζεται, είμαστε στο κύπελλο. Αυτός είναι ο στόχος. Όμως δεν τα παρατάμε, έτσι θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Αυτό θέλουμε».

Για το αν θα είναι όντως το τελευταίο του παιχνίδι: «Τελειώνει το συμβόλαιο. Ελπίζω να συνοδευτεί με τίτλο».

Για το αν θέλει να συνεχίσει: «Δεν είναι τι θέλω εγώ. Έτσι έχουν τα πράγματα».