Θα έχει πιο ενεργό ρόλο

Στην πολύ καλή παρουσία του Γιάννη Κούσουλου όταν χρειάστηκε να βοηθήσει, στάθηκε στις πρόσφατες του αναφορές, ο αθλητικός διευθυντής της Ομόνοιας Νεόφυτος Λάρκου.

Ο Κύπριος μεσοαμυντικός ήταν… άτυχος φέτος αφού είχε να παλέψει για τη θέση στον νευραλγικό χώρο του κέντρου με τους Γιόρντι Γκόμεθ και Βίτορ Γκόμες οι οποίοι ήταν πάρα πολύ καλοί και ως εκ τούτου κατέγραψε μόλις 10 συμμετοχές (έξι βασικός) και 560 λεπτά συμμετοχής.

Την πρώτη του χρονιά στην οποία η Ομόνοια είχε κακή χρονιά, μένοντας εκτός Ευρώπης, έπαιξε 28 παιχνίδια (24 βασικός) μετρώντας 2.218 λεπτά συμμετοχής και ήταν εκ των διακριθέντων στο… ναυάγιο.

Τη νέα περίοδο και έχοντας περισσότερες εμπειρίες στα πόδια του, εκτιμάται πως θα έχει πιο ενεργό ρόλο αφού ο προπονητής Χένινγκ Μπεργκ από τον Ιανουάριο και μετά άρχισε ξανά να τον εμπιστεύεται και ο Κούσουλος τον δικαίωσε πλήρως.

Και ο ίδιος ασφαλώς θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και θα προσπαθήσει να εκτοπίσει έναν από τους δύο. Με το πρόγραμμα να είναι πιο πιεσμένο λόγω του γεγονότος ότι το πρωτάθλημα πρέπει να ολοκληρωθεί τέλος Απριλίου, θα χρειαστεί να είναι σε ετοιμότητα, αρπάζοντας την ευκαιρία που θα του δοθεί.

Είναι ένας Κύπριος παίκτης στον οποίο στηρίζουν πολλά στην Ομόνοια και έχουν επενδύσει αρκετά για να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι του 2018 από τη Νέα Σαλαμίνα.