«Θα δούμε πρώτα τι θα γίνει απόψε και τα υπόλοιπα βήμα-βήμα»

Για τα δεδομένα στην Εθνική ενόψει του αποψινού (19:00) αγώνα απέναντι στη Μάλτα μίλησε στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου της ΚΟΠ, Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής.

Για τον αγώνα με τη Μάλτα: «Απόψε μόνο νίκη. Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα επηρεάζουν σίγουρα. Νίκη ηρεμίας θα την χαρακτήριζα. Η Κροατία είναι αλήθεια δεν παιζόταν προχθές. Νομίζω δεν ήταν για 3-0 αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι. Για το σημερινό παιχνίδι δεν μπορούμε να πούμε τίποτα περισσότερο από αυτό που είπε ο Πίερος. Νίκη με μισό μηδέν. Ασφαλώς και όλοι επηρεαζόμαστε από τα αρνητικά αποτελέσματα πόσο μάλλον οι ποδοσφαιριστές».

Αγωνιστικά: «Εκτός ο Αρτυματάς και ο Αβρααμ που είναι τιμωρημένοι με κάρτες και θα βρίσκονται στην κερκίδα. Όποιοι και να παίξουν νομίζω δεν παίζει ρόλο. Η ουσία είναι το πώς θα παίξουν απόψε. Γίνετε μεγάλη προσπάθεια και οι εμφανίσεις αδικούν αυτή την προσπάθεια. Προσπαθούμε να βρούμε ρυθμό και ψυχολογία αυτό που μας πλήγωσε περισσότερο είναι η ήττα μέσα στην Μάλτα. Από εκεί και πέρα άρχισε μία πτώση. Δεν ξέχασαν την μπάλα φυσικά αλλά επηρεάζει όπως και να το κάνουμε. Ότι και να πούμε όμως δεν παίζει ρόλο. Απόψε νίκη στο γήπεδο. Το ιδανικό είναι μια νίκη με καλό σκορ για ψυχολογικούς λόγους αλλά αυτή την στιγμή το μόνο που μετρά για αρχή τουλάχιστο είναι η νίκη. Οι ποδοσφαιριστές αντιλαμβάνονται ότι φοράνε την φανέλα της Εθνικής μας».

Για τον κόσμο: «Με την Κροατία είχαμε 3000 κόσμο ελπίζω και σήμερα να έρθουν να μας στηρίξουν. Ξέρω ότι ο κόσμος θέλει κίνητρο αλλά ας ελπίζουμε να έρθουν ακόμα και αν η μέρα- ώρα δεν είναι ιδανική. Ταμία θα ανοίξουν στις 5 το απόγευμα. Το Νοέμβριο ολοκληρώνετε αυτός ο κύκλος και μετά πάμε τον Μάρτιο στους αγώνες με την Εσθονία μέσα έξω όπου η νίκη είναι μονόδρομος για παραμονή στην τρίτη κατηγορία. Ιδιόμορφο το 2022 έτσι όπως θα είναι και το Μουντιάλ καθώς δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα να παίζεις ποδόσφαιρο τον Ιούνιο. Όμως θα δούμε πρώτα τι θα γίνει απόψε και τα υπόλοιπα βήμα βήμα».