Τεστάρεται κόντρα στον Γιοβάνοβιτς!

Ο ΑΠΟΕΛ από χθες επέστρεψε στη βάση του. Οι παίκτες μετά τη σκληρή προετοιμασία στο Πράβετς της Βουλγαρίας, παίρνουν ανάσες ξεκούρασης και από εβδομάδας επιστρέφουν στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας τους, όπου ο Πουρσαϊτίδης θα μοντάρει ενδεκάδα πρωταθλήματος μέσα από τα τελευταία φιλικά.

Τα δύο από αυτά θα είναι μάλιστα αρκετά αξιόπιστα όσον αφορά την ετοιμότητα της ομάδας. Στις 7 Αυγούστου με την ΑΕΚ Λάρνακας και στις 10 του ίδιου μήνα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην Αθήνα, σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι για διάφορους λόγους. Με την επιστροφή του, θα δώσει το τελευταίο του κόντρα στην Πάφο στις 14 Αυγούστου. Εκτός απροόπτου σε αυτά θα δούμε στην πρώτη του εμφάνιση τον Τσεμπάκε, ενώ προβλέπεται και επιστροφή του Κβιλιτάια. Από εκεί και πέρα, αναμένεται να καθυστερήσει κάπως η ενσωμάτωση του Νταουσβίλι που θα περάσει μέσα από ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, μέσα από τα τέσσερα φιλικά που έγιναν στη Βουλγαρία, είδε όσα ήθελε να δει και μαζί με τη διοίκηση θα λάβουν και τις τελικές τους αποφάσεις για τον τελικό καταρτισμό του ρόστερ στον κατάλογο Α. Μέσα από αυτές τις αποφάσεις ίσως υπάρξουν και εκπλήξεις.