Τέλος στα όνειρα της Γιουβέντους, τέλος και σ’ αυτά της Ομόνοιας!

Ο αποκλεισμός της ιταλικής ομάδας από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν έφερε ευχάριστες ειδήσεις για τους πράσινους

Η Γιουβέντους με δύο τέρματα του Ρονάλντο ανάτρεψε το σκορ στον αγώνα με τη Λιόν, κέρδισε με 2-1, όμως σε συνάρτηση με την ήττα 1-0 στον πρώτο αγώνα, έμεινε εκτός συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η αποτυχία της ιταλικής ομάδας, δυσαρέστησε και την Ομόνοια, μιας και οι πράσινοι – οι οποίοι θα αντιπροσωπεύουν την Κύπρο στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης – περίμεναν συνδυασμό αποτελεσμάτων προκειμένου να αρχίσουν την πορεία τους από το β’ προκριματικό γύρο και όχι από τον πρώτο.

Για να εκπληρωθεί αυτό το όνειρο χρειαζόταν συνδυασμός αποτελεσμάτων και ένα από αυτά ήταν να πάρει την πρόκριση για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ η Γιουβέντους.

Μετά τον αποκλεισμό της, δεν υφίσταται πλέον θέμα προώθησης της ομάδας της Λευκωσίας στον επόμενο γύρο χωρίς παιχνίδι και ως εκ τούτου θα δώσει τον πρώτο της αγώνα στον πρώτο προκριματικό γύρο που θα γίνει στις 18 ή 19 Αυγούστου.

Από εκεί δηλαδή που ήταν προετοιμασμένοι, ούτως ή αλλιώς, οι πράσινοι για να αρχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία, η οποία εύχονται να τραβήξει όσο πιο μακριά γίνεται. Τον αντίπαλό τους θα τον μάθουν την ερχόμενη Κυριακή (09/08) στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στη Νιόν.