Τέλος ο Αυγουστή από την ΑΕΚ!

Τέλος ο Σωφρόνης Αυγουστή από την ΑΕΚ. Ο Κύπριος προπονητής συναντήθηκε το πρωί με τον πρόεδρο των κιτρινοπράσινων, Άντρο Καραπατάκη, και αμφότεροι αποφάσισαν πως θα τραβήξουν δρόμους χωριστούς. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΑΕΚ, παρελθόν αποτελούν και οι συνεργάτες του Αυγουστή.

Υπενθυμίζουμε πως ο Κύπριος τεχνικός είχε συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν, ωστόσο τα ανεπιτυχή αποτελέσματα δεν άφησαν άλλη επιλογή πέρα από αυτή του διαζυγιού. Ο Τσάβι Ρόκα θα αρχίσει ψάξιμο για τον διάδοχο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει ότι μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο, μεταξύ του προέδρου του ΔΣ, Άντρου Καραπατάκη και του προπονητή της ποδοσφαιρικής μας ομάδας Σωφρόνη Αυγουστή, αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Κύπριο προπονητή.

Μαζί με τον Σωφρόνη Αυγουστή αποχωρεί ο προπονητής φυσικής κατάστασης Ιωακείμ Ιωακείμ και ο βοηθός προπονητής/αναλυτής Άντριεν Χατζηαλεξάνδρου.

Eυχαριστούμε τον Σωφρόνη Αυγουστή για τις υπηρεσίες και την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ολόψυχα κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.