«Τελικός χωρίς επιστροφή, μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα – Οι οπαδοί μας αντιλήφθηκαν…»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, πριν από το καθοριστικό παιχνίδι της ομάδας της Λεμεσού με τον Ολυμπιακό στο Τσίρειο για την προτελευταία αγωνιστική.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κρίσιμη βδομάδα για εμάς δεν υπάρχει. Κομβική βραδιά σαφέστατα υπάρχει. Για να έχουμε δικαίωμα να πάμε με κίνητρα στη Λευκωσία θα πρέπει να κερδίσουμε, έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, δεν είναι τυχαία που προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου, είναι στην εξάδα του πρωταθλήματος, κέρδισε σχεδόν όλες τις μεγάλες ομάδες και θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο απόγευμα έχοντας υπόψη ότι οι φιλοξενούμενοι είναι απαλλαγμένοι από κάθε ίχνος άγχους. Είναι σε εμάς το άγχος και η πίεση, έχουμε και σοβαρές απουσίες όμως η ιστορία γράφεται από τους παρόντες, προσδοκούμε ότι όποιοι επιλέθχηκαν θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα. Είναι ένας μεγάλος τελικός χωρίς επιστροφή τον οποίον πρέπει να κερδίσουμε».

Για τις απουσίες: «Δεν προπονήθηκε ο Παπουνασβίλι. Ο Βασιλείου ανεβάζει ρυθμούς. Τιμωρημένοι οι Πέδρο και Ρομπέρζ, παροπλισμένος ο Δημήτρης. Έχουμε δύο επιστροφές, των Πίττα και Γιαννιώτα, είναι σε κατάταση να αγωνιστούν αλλά όχι φουλ ενενηντάλεπτο. Όσοι κληθούν πρέπει να ανταποκριθούν, τα υπόλοιπα είναι λόγια της παρηγοριάς, εδώ που φτάσαμε είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Το τελευταίο δίμηνο υπάρχει ένα δέσιμο του κόσμου με τον Απόλλωνα που δεν υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια αν εξαιρέσουμε το 2013. Υπήρχε μια αποστασιοποίηση, μια αποξένωση. Αντιλήφθηκαν ότι αυτοί είναι η κινητήριος δύναμη της ομάδας, δεν μπορούν να παλεύουν 30 άτομα για χιλιάδες κόσμου. Η στήριξή τους αυτές τις εβδομάδες ήταν απίστευτη. Χθες ήρθαν πολλοί στο Κολόσσι, διακινδύνεψαν με τα μέτρα και την υγεία τους, έδειξαν πόσο πολύ το θέλουν. Ευελπιστούμε να κερδίσουμε και να προχωρήσουμε».