Τελικά πιστεύει σε ύποπτη αδιαθεσία Θεοδώρου πριν από τον ΑΠΟΕΛ η Ένωση;

Όταν στη διάρκεια της χρονιάς, πριν από το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, ο Δημήτρης Θεοδώρου έμεινε εκτός αποστολής της Ένωσης, ακούστηκαν διάφορα που αφορούσαν τον νεαρό ποδοσφαιριστή και το ενδεχόμενο η ομάδα της Λευκωσίας να αποτελεί το επόμενο σταθμό της καριέρας του, στην ομάδα του Παραλιμνίου σήκωσαν ασπίδα και διέψευσαν κατηγορηματικά όσους έκαναν λόγο για ύποπτη αδιαθεσία.

Η τοποθέτηση, τότε, από τον εκπρόσωπο Τύπου της ομάδας του Παραλιμνίου ήταν: «Κάποιοι θεώρησαν ύποπτη την αδιαθεσία του Θεοδώρου το βράδυ πριν από τον αγώνα. Ενεργοποιήθηκε το πρωτόκολλο, πέρασε από ράπιντ τεστ, αλλά επειδή δεν είχαμε pcr αποτέλεσμα δεν τον πήραμε μαζί μας, σεβόμενοι και τον ΑΠΟΕΛ. Οτιδήποτε άλλοι συνειρμοί για οτιδήποτε άλλο είναι ατυχείς».

Σήμερα, στην ανακοίνωση των «βυσσινί» για το θέμα με τον Δημήτρη Θεοδώρου, μεταξύ άλλων αναφέρουν για τη ρήτρα που επικαλείται ο Κύπριος ποδοσφαιριστής για να μείνει ελεύθερος: «Μιας ρήτρας που δυστυχώς θα μπορούσε συμφεροντολογικά να ωθήσει ποδοσφαιριστές ομάδων όπως η δική μας, να έχουν μειωμένη απόδοση και/ή να επικαλούνται ασθένεια για να μην λαμβάνουν μέρος σε επίσημους αγώνες, έτσι ώστε να έχουν την ευχέρεια όταν και εφόσον η ομάδα τους πέσει κατηγορία, να διακόπτουν άνευ αντιπαροχής συμβόλαια και να υπογράφουν νέα με άλλη ομάδα και με καλύτερους όρους, χωρίς τη συγκατάθεση της ομάδας που τους εργοδοτεί».

Μπορεί να μην κατηγορεί άμεσα τον Δημήτρη Θεοδώρου για κάτι τέτοιο, όμως μήπως τελικά η Ένωση θεώρησε ύποπτη την αδιαθεσία του Κύπριου ποδοσφαιριστή τότε;