Τελικά… προς Κύπρο ο Πεδρίνιο!

Η είδηση πως ο Πεδρίνιο υπέγραψε στη Ρίγα δεν είναι ενδιαφέρουσα μόνο από την άποψη πως ο παίκτης που «έπαιξε» για μπόλικες εβδομάδες στο ρεπορτάζ της Ανόρθωσης πήγε στην ομάδα των Ρώσων ιδιοκτητών της Πάφου.

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, είναι πολύ πιθανό το σενάριο μετά τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της λετονικής ομάδας ο Πορτογάλος επιτελικός μέσος  να μεταγραφεί στην ίδια την Πάφο!

Πρόκειται για μια τακτική που ακολούθησαν και στο παρελθόν οι δύο ομάδες των Ρώσων ιδιοκτητών, με ενδεικτικά παραδείγματα τις περιπτώσεις Βαλεριάνου και Ράκελς.

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν, το ίδιο μπορεί να γίνει και με τον Πεδρίνιο, ο οποίος προς το παρόν θα ενισχύσει τη Ρίγα στα προκριματικά του Champions League κι ακολούθως δεν αποκλείεται να έρθει στο νησί μας για την Πάφο.

Yπενθυμίζουμε πως ο Τιμούρ Κετσπάγια, που είχε στη λίστα του για αρκετό καιρό τον Πορτογάλο, αποφάσισε τελικά να κάνει πίσω και να κινηθεί για κάτι καλύτερο, πετυχαίνοντας μάλιστα… διάνα με την απόκτηση του Γιόζεφ Χουσμπάουερ.