Ταξίδι… για το διπλό

Ταξίδι με προορισμό τη Λευκωσία θα πραγματοποιήσει ταξίδι σήμερα η ΑΕΛ, όπου στις 20:00 θα αναμετρηθεί με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ. Με εφόδιο την πρώτη ευρεία νίκη επί της Πάφου FC και την εξαιρετική εμφάνιση, η ομάδα της Λεμεσού θέλει να βάλει άλλους τρεις βαθμούς στο σακούλι της.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει διαβάσει το παιχνίδι των μαυροπρασίνων, οι οποίοι επικράτησαν δύσκολα με 1-0 του ΑΠΟΕΛ και θα προσπαθήσει να χτυπήσει στα αδύναμα σημεία των πρωτευουσιάνων. Η ΑΕΛ επικεντρώνεται κυρίως στο δικό της παιχνίδι και όπως και στον αγώνα κόντρα στους γαλάζιους, έτσι και σήμερα θα προσπαθήσει για το γρήγορο γκολ, που θα δώσει… φτερά στα πόδια των ποδοσφαιριστών της. Οι γαλαζοκίτρινοι παραμένουν προσγειωμένοι παρά την… εκρηκτική έναρξη στο εγχώριο πρωτάθλημα και με πίστη θα προσπαθήσουν για μια ανταγωνιστική πορεία.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Βόσνιος τεχνικός δεν αναμένεται να πραγματοποιήσει αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Ο Τόρες δεν αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού παρά την αναγκαστική αλλαγή που έγινε, ωστόσο ο Κέρκεζ ενδέχεται να τον προφυλάξει. Ανάλογα φυσικά και από την ετοιμότητα του Ισπανού ποδοσφαιριστή.