Τάκης Αντωνίου: Τι του άρεσε και τι όχι από τον ΑΠΟΕΛ της πρεμιέρας

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και την εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ μίλησε ανάμεσα σε άλλα ο Τάκης Αντωνίου σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον Active (107.4 & 102.5).

Ο παλαίμαχος άσος των γαλαζοκιτρίνων ανέφερε πως δεν του άρεσε το ότι η ομάδα δεν μπόρεσε να ασκήσει πίεση στην Καρμιώτισσα, ενώ αυτό που του άρεσε ήταν ο τσαμπουκάς του Γιάννη Σατσιά.

Το σχετικό απόσπασμα από τις δηλώσεις του…

Τι δεν σας άρεσε από τον ΑΠΟΕΛ της πρεμιέρας; «Το ότι δεν μπόρεσε η ομάδα μας να ασκήσει πίεση στον αντίπαλο. Κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα η ομάδα της Καρμιώτισσας έκανε επίθεση και έτσι έπαιρνε ανάσες στην άμυνα. Υπήρχε ασυνεννοησία στο χώρο της άμυνας του ΑΠΟΕΛ και αυτό που δεν μου άρεσε είναι πως δεν ασκήθηκε πίεση. Είναι νωρίς να ασκήσουμε κριτική στην ομάδα και στους παίκτες. Πρέπει να δώσουμε χρόνο να αποκτήσει η ομάδα ομοιογένεια».

Υπάρχει κάποιος από τα νέα αποκτήματα που σας έκανε θετική εντύπωση; «Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Μέχρι τώρα αυτό δεν το έχουμε δει, ελπίζω να το δούμε στη συνέχεια».

Υπάρχει κάτι που σας άρεσε σε ότι είδατε στον ΑΠΟΕΛ; «Δεν έχω δει κάτι ακόμα. Μου άρεσε ο τσαμπουκάς του Σατσιά μόλις μπήκε στον αγώνα».

Είναι έτοιμος ποδοσφαιριστής για πολλές συμμετοχές; Εμείς έτσι το βλέπουμε ή μήπως είναι αυθαίρετο συμπέρασμα; «Όχι, δεν είναι. Για να τον προωθεί ο προπονητής που τον βλέπει καθημερινά κάτι βλέπει πάνω του. Εμείς τον είδαμε μόνο μερικά εικοσάλεπτα. Βλέπουμε ότι έχει τα στοιχεία, αλλά πρέπει να τον δούμε ξανά και ξανά».