Ταχύτερος και στο FP3 της Βαρκελώνης ο Κουαρταραρό

Πολύ γρήγορος ήταν για ακόμη μια φορά ο Φάμπιο Κουαρταραρό στην πίστα της Βαρκελώνης, κάνοντας τον κορυφαίο χρόνο και αφήνοντας πίσω του τον Μάβερικ Βινιάλες. 

Πολύ καλά αποτελέσματα έρχονται για ακόμη μια φορά στη δορυφορική Petronas Yamaha, από τον Φάμπιο Κουαρταραρό. Ο αναβάτης της ομάδας κατάφερε να κάνει τον καλύτερο χρόνο και να πάρει την πρώτη θέση στην τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών, αφήνοντας πολλές ελπίδες για τις κατατακτήριες δοκιμές που θα ακολουθήσουν.

Ο Μάβερικ Βινιάλες της εργοστασιακής Yamaha ακολουθεί και ο Μιγκέλ Ολιβέιρα της KTM βρίσκεται στην τρίτη θέση. Ντανίλο Πετρούτσι, Ζουάν Ζαρκό στην πεντάδα και μετά, Πολ Εσπαργκαρό, Φράνκο Μορμπιντέλι, Βαλεντίνο Ρόσι, Μπραντ Μπίντερ και Ζοάν Μιρ κλείνουν τη δεκάδα.

Άσχημα νέα για τον Αντρέα Ντοβιτσιόζο ο οποίος θα πρέπει να παλέψει στο Q1 των κατατακτήριων δοκιμών και να πάρει μια από τις πρώτες δύο θέσεις, αν θελήσει να συνεχίσει στο Q2 και να διεκδικήσει την pole position.

O Τζακ Μίλερ και ο Πέκο Μπανάια θα είναι δύο ακόμη αναβάτες που θα τρέξουν στο Q1 και οι τρεις τους, θα παλέψουν για τις δύο κορυφαίες θέσεις! Να σημειώσουμε ότι ο Αλέιξ Εσπαργκαρό, ο Καλ Κράτσλοου και ο Ίκερ Λεκουόνα σημείωσαν πτώσεις στο FP3, χωρίς ευτυχώς να τραυματίζονται.

Δείτε στον πίνακα που ακολουθεί ακριβώς από κάτω την κατάταξη των αναβατών και τους χρόνους που πέτυχαν στην τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών της Βαρκελώνης.