Τα τρία ερωτηματικά και η πρόταση στον επιθετικό

Για τα νεότερα σχετικά με την προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ, το θέμα του Μούσα Αλ Τάμαρι, τους Πραξιτέλη Βούρο, Βουγιαντίν Σάβιτς μίλησε στον Super Sport (104.0), ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Την ίδια ώρα, αποκάλυψε πως οι γαλαζοκίτρινοι δεν έκαναν επίσημη πρόταση σε κάποιον επιθετικό, τονίζοντας ότι αυτό αναμένεται να γίνει την εβδομάδα που έρχεται.

Για την εβδομάδα που μπαίνει και αν θα υπάρξουν εξελίξεις: «Κάθε εβδομάδα και κάθε μέρα μπορεί να είναι σημαντική γιατί είμαστε σε μια περίοδο όπου το μεταγραφικό παράθυρο είναι ανοικτό. Έχουμε και ανοικτά μέτωπα με αποφάσεις που εκκρεμούν και συνεχώς έχουμε την προϋπόθεση να έχουμε εξελίξεις. Τώρα δεν μπορώ να ορίσω οποιαδήποτε εξέλιξη. Είναι τόσο ρευστό το πεδίο που μπορείς να πεις ότι μπορεί να μην προκύψει κάτι και να προκύψει».

Για το φιλικό με τη Δόξα: «Κόσμο για να έχει θα πρέπει να μας δοθεί το πράσινο φως. Δεν είμαστε μέλος των εξελίξεων για να μπορέσουμε να ξέρουμε το πότε. Το πρώτο φιλικό όπως είναι τώρα προβλεπόμενο να διεξαχθεί θα είναι στον Αρχάγγελο και θα είναι κλειστό για τον κόσμο».

Για τα πλάνα του ΑΠΟΕΛ: «Η μόνη επίσημη δήλωση είναι από τον πρόεδρο της ΚΟΠ που είπε 33%. Από κει και πέρα ακούσαμε 500 εισιτήρια ανά αγώνα, ακούσαμε 12%, ακούσαμε 15% και άλλα. Αν μείνουμε στο 33% είμαστε στα όρια μας σε σχέση με τους υφιστάμενους κατόχους και θα πρέπει να τους εξυπηρετήσουμε μέσω το Loyalty Scheme. Μιλάμε για αριθμούς 5.850 στο μεγαλύτερο γήπεδο της Κύπρο αν μιλήσουμε για 33%, αριθμοί μικροί για το ΑΠΟΕΛ».

Για τους Βούρο, Σάβιτς και Μούσα Αλ Τάμαρι: «Σάβιτς και Βούρος ζήτησαν περισσότερη άδεια. Ο Σάβιτς άλλαξε την ημερομηνία και ήρθε στην Κύπρο. Εμείς περιμένουμε την τελική απόφαση των παικτών αν το ενδεχόμενο μετακίνησης τους είναι ανοικτό ή όχι. Περιμένουμε μέσα στην εβδομάδα. Για το θέμα Τάμαρι, δεν υπάρχει κάτι να περιμένουμε πέραν από την απάντηση του στο θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του. Δεν τέθηκε χρονοδιάγραμμα γιατί έχει συμβόλαιο».

Για τον Μιγκέλ Σίλβα: «Πέρασε από MRI, περιμένουμε τα αποτελέσματα και μόλις δούμε ότι όλα είναι ΟΚ θα ανακοινωθεί».

Για το θέμα της ενίσχυσης με επιθετικό: «Δεν έγινε καμιά πρόταση σε ποδοσφαιριστή και θεωρώ ότι θα γίνει στην εβδομάδα που μπαίνει».

Για το φετινό καλοκαίρι: «Τέτοια εποχή τα προηγούμενα χρόνια μετρούσαμε αντίστροφα για να παίξουμε επίσημο ματς. Τώρα έχουμε ενάμιση μήνα σχεδόν. Έχουμε παίκτες με τους οποίους συμφωνήσαμε και παίζουν σε άλλο πρωτάθλημα. Γενικότερα στο θέμα του χτισίματος της ομάδας ήταν αναλυτικός ο κ. Ουζουνίδης, είναι ένα διάστημα που αναλύει επιλογές, είναι ο άνθρωπος που επιλέγει τους ποδοσφαιριστές, θέλει να είναι σίγουρος και περιμένουμε τις υποδείξεις του για να περάσουμε στα διαδικαστικά».