Τα τρία «αγκάθια» και η απόφαση

Στον νέο ΑΠΟΕΛ που ετοιμάζει ο Σάββας Πουρσαϊτίδης υπάρχουν ακόμα μεγάλα ερωτηματικά όσον αφορά ακριβοπληρωμένους παίκτες που είτε είναι τραυματίες, είτε εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να βοηθήσουν. Και πιο συγκεκριμένα, η τριάδα που απασχολεί αυτή τη στιγμή είναι οι Τζο Γκάρνερ, Βιούγιαντιν Σάβιτς και Ντομερσί Εντονγκαλά.

Για τον Άγγλο επιθετικό, τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν πολύ σύντομα. Είτε μπορεί να παίξει και να βοηθήσει, είτε δεν μπορεί και θα γίνει συμφωνία για να αποχωρήσει.

Από την άλλη, ο Σέρβος αμυντικός είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης και την απόφαση αν θα μείνει ή θα του γίνει πρόταση για να φύγει θα την πάρει ο Ελλαδίτης προπονητής.

Τέλος, ο Εντονγκαλά φαίνεται να συνεχίζει από εκεί που έμεινε πέρσι, δηλαδή στη μετριότητα. Δεν βρέθηκε ομάδα που να ενδιαφερθεί για να τον πάρει κοντά της, οπόταν η διοίκηση και ο κόουτς θα πρέπει να πάρουν τις αποφάσεις τους. Είτε βρίσκουν το κουμπί του (αν υπάρχει) για να τον επανεκκινήσουν, είτε βρίσκουν τρόπο για να απαλλαγούν από το συμβόλαιό του.

Οπωσδήποτε οι επόμενες μέρες θεωρούνται κρίσιμες, μιας και υπάρχει απόφαση για ενίσχυση, άρα θα πρέπει να φύγουν και κάποιοι. Το πρόβλημα βέβαια παραμένει και είναι γνωστό. Τα μεγάλα συμβόλαια δύσκολα σπάζουν αν δεν δοθούν ικανοποιητικές αποζημιώσεις…