«Τα θέλουμε όλα – Μπορώ να κάνω περισσότερα»

Στην κάμερα της ΑΕΛ μίλησε ο Πσισιέ, ο οποίος αναφέρθηκε στη δική του παρουσία, τον ερχόμενο αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό και γενικότερα την προσπάθεια της ομάδας της Λεμεσού στις εγχώριες διοργανώσεις.

Οι πρώτες εντυπώσεις από την ΑΕΛ: Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι ότι βρήκα μια καλή ατμόσφαιρα και ένα ομαδικό πνεύμα.

Πώς βρήκες το επίπεδο του πρωταθλήματος στην Κύπρο; Είναι πολύ καλό. Παίζουν ποδόσφαιρο και αυτό με εντυπωσίασε.

Έπαιξε κυρίως στην Νορβηγία. Ποιες είναι οι διαφορές στα δύο πρωταθλήματα; Εδώ είναι περισσότερο τακτική και παίζουν ποδόσφαιρο. Στην Νορβηγία υπάρχει περισσότερη επαφή και είναι πιο σκληρό το πρωτάθλημα. Αυτή είναι η βασικότερη διαφορά.

Έκανες το ντεμπούτο σου και στο πρωτάθλημα μετά το κύπελλο. Ποια τα συναισθήματά σου; Είμαι χαρούμενος και ήταν ωραίο συναίσθημα. Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι στο πρωτάθλημα που συνοδεύτηκε με νίκη καθώς και η πρόκριση επί της Σαλαμίνας, ήταν ωραίες στιγμές.

Είσαι ευχαριστημένος με την παρουσία σου ή να περιμένουμε περισσότερα στα επόμενα παιχνίδια; Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος, ειδικά στον τελευταίο αγώνα και για το λάθος που έκανα αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορώ να κάνω πολύ περισσότερα από αυτά που έδειξα ως τώρα.

Επόμενoς αγώνας απέναντι στον Ολυμπιακό στο Τσίρειο. Ναι, θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, όπως όλοι οι αγώνες. Αλλά αν παίξουμε όπως παίζουμε τότε σίγουρα θα τα καταφέρουμε.

Ποιο είναι το κλειδί για την ΑΕΛ για να κερδίσει αυτό τον αγώνα; Για να κερδίσουμε πρέπει να είμαστε μια ομάδα. Μαζί χάνουμε, μαζί κερδίζουμε. Άρα ενωμένοι.

Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου για τη σεζόν; Θέλουμε να τα πάρουμε όλα. Τόσο το πρωτάθλημα, όσο και το κύπελλο και θα παλέψουμε γι’ αυτά.

Το μήνυμα σου για τους οπαδούς της ΑΕΛ; Να ξέρουν ότι είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για όλα.