Τα τελευταία 24ώρα για μεταγραφή στον ΑΠΟΕΛ – Τι είπε ο Αυγουστή

Προσπάθεια γίνεται από τον ΑΠΟΕΛ να ενισχυθεί τις επόμενες ημέρες στην αμυντική γραμμή. Δεν είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρει αφού ο χρόνος πιέζει.

Μέχρι το Σάββατο (25/09) κλείνει και το τελευταίο μεταγραφικό παράθυρο, που δίνει το δικαίωμα για μετακίνηση ενός παίκτη από μία κυπριακή ομάδα σε άλλη με τη μορφή δανεισμού.

Στο ρεπορτάζ των γαλαζοκίτρινων έπαιξε το όνομα του Πάντιτς, ενώ σήμερα γράφτηκε για ενδιαφέρον από παίκτες του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα των Σαμπίνια και Μποβέδα.

Είναι γεγονός ότι οι γαλαζοκίτρινοι κάνουν την προσπάθειά τους. Άλλωστε το παραδέχθηκε και ο προπονητής της ομάδας, Σωφρόνης Αυγουστή, μετά το τέλος του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα. «Γίνεται μεγάλη προσπάθεια και από τον πρόεδρο και από εμένα αλλά δεν είναι εύκολο αυτή τη στιγμή» ανάφερε.

Φυσικά, υπάρχουν πιθανότητες να μην μπορεί να γίνει οποιαδήποτε μεταγραφή και ο ΑΠΟΕΛ να πορευθεί με το υπάρχον υλικό μέχρι τον Ιανουάριο, οπότε και θα υπάρχει εκ νέου ευκαιρία για μεταγραφική ενίσχυση. Ο Κύπριος τεχνικός επεσήμανε: «Αν δεν γίνει κάτι, πρέπει να βρούμε λύσεις με τους ποδοσφαιριστές που έχουμε. Πρέπει να τα βλέπουμε θετικά τα πράγματα».