Τα στατιστικά στα οποία υπερίσχυσε η Ομόνοια έναντι της Καϊράτ

Είχε τις ευκαιρίες της στο στάδιο «Almaty Ortalyk Stadion», κόντρα στη Καϊράτ, η Ομόνοια, στο εναρκτήριο παιχνιδιού της στον όγδοο όμιλο του Conference League, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει. Σημαντικό, όμως, το γεγονός ότι δεν δέχθηκε ούτε γκολ και πήρε τον βαθμό, βάζοντας και ένα σημαντικό ποσό στο ταμείο της (διαβάστε σχετικά εδώ).

Οι πράσινοι ήταν ανώτεροι και έφτιαξαν καλύτερες ευκαιρίες από τους γηπεδούχους, αν και ποσοτικά οι Καζάκοι δημιούργησαν περισσότερες φάσεις.

Συνολικά 14 τελικές καταγράφηκαν για τη Καϊράτ, με τις τρεις να είναι στο στόχο (είχαν και δοκάρι), οι έξι εκτός και οι πέντε να έχουν μπλοκαριστεί. Από την πλευρά της η Ομόνοια είχε εννέα τελικές: τέσσερις στο στόχο, δύο εκτός και δύο που μπλοκαρίστηκαν.

Στην κατοχή της μπάλας οι πράσινοι υπερείχαν, καθώς είχαν 58% έναντι 42% της Καϊράτ. Η Ομόνοια υπερείχε, επίσης, στις πετυχημένες πάσες. Από τις 471 που επιχείρησαν οι παίκτες της οι 344 ήταν πετυχημένες, ποσοστό δηλαδή 73%. Ο αντίπαλός της είχε ποσοστό επιτυχίας 59%, με συμπληρωμένες τις 176 από τις 300 πάσες.

Στο αμυντικό κομμάτι, η Ομόνοια επανάκτησε τη μπάλα 36 φορές, ενώ η Καϊράτ 29. Οι παίκτες της ομάδας της Λευκωσίας έκαναν 12 τάκλιν και πέντε κοψίματα, ενώ ο αντίπαλος είχε 18 τάκλιν και δύο κοψίματα.

Διαβάστε επίσης

Το ερώτημα της UEFA αν είναι δίκαιο το 0-0 στο Καϊράτ-Ομόνοια

Τόσα βάζει η Ομόνοια στα ταμεία μετά την ισοπαλία με Καϊράτ

Μπεργκ: «Θα ήταν ωραίο να σκοράρουμε, αυτό θα είναι το επόμενο βήμα»