Τα πολλά λεφτά που «έχασε» ο Τάαμαρι και το πρόβλημα του

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ ήταν αυτός που έφερε τον Μούσα Αλ Τάαμαρι στον ΑΠΟΕΛ και μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης με αφορμή την διαφαινόμενη μετακίνηση του Ιορδανού στον Άρη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός περιέγραψε τον 24χρονο ως έναν έξυπνο άνθρωπο ο οποίος κυνηγά το όνειρό του. «Αυτό που μου άρεσε στον Μούσα είναι ότι απέρριψε μεγάλες προτάσεις από Σαουδική Αραβία και Κατάρ γιατί θέλει να κάνει καριέρα στην Ευρώπη. Θα μπορούσε να είχε πάει με πάρα πολλά λεφτά. Είναι πανέξυπνος και φιλόδοξος σε ότι αφορά την καριέρα του στο ποδόσφαιρο. Πρότυπό του είναι ο Μοχάμεντ Σαλάχ», είπε και αναφέρθηκε στα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του.

«Του ταιριάζει να παίζει από τη δεξιά πλευρά ως winger. Είναι ασταμάτητος με την μπάλα στα πόδια, λατρεύει να συγκλίνει στον άξονα και να σουτάρει με το αριστερό πόδι. Το βασικό του πρόβλημα στην Κύπρο ήταν η τελική απόφαση. Δουλέψαμε πολύ σε αυτό το κομμάτι. Δεν έχω μιλήσει μαζί του και μου προκάλεσε έκπληξη η είδηση ότι ο Άρης ενδιαφέρεται για τον Τάμαρι γιατί νόμιζα ότι ήταν χαρούμενος στη Λέουβεν. Ξέρω βέβαια ότι στο τελευταίο διάστημα δεν έπαιζε πολύ».