Τα παραμύθια του…  μικρού «βασιλιά»

Σαρφό εδώ, Σαρφό εκεί, Σαρφό και πάρα πέρα. Τις τελευταίες δύο βδομάδες έχουμε διαβάσει τα… άπαντα για την αφεντιά του. Όλα «αποκλειστικότητες» και όλα προϊόν ρεπορτάζ. Ρεπορτάζ ναι, έγκυρα όμως όχι. Αυτό δεν είναι καταγγελτικό τροπάριο για κανένα. Είναι όμως διαπίστωση ότι μας αρέσει να ντύνουμε τις φημολογίες, σε περιποιημένο μανδύα επιβεβαιωμένων πληροφοριών. Επιτρέψτε μου, με όλο τον σεβασμό να υπογραμμίσω πως στον βωμό των κλικ, σκαρώθηκαν ιστορίες από το νησί των πυροτεχνημάτων (σειρά παραμυθιών του Ευγένιου Τριβιζά).

Ξεκινώντας από τον Απόλλωνα, διαβάσαμε για ανταλλαγή Σαρφό με Στορ – Μάρκοβιτς. Για την Ανόρθωση, ότι οι σχέσεις Χαμπουλλά – Τορναρίτη θα κατέβαζαν την τιμή από το μισό εκατομμύριο, την ίδια ώρα που η «Κυρία» (και καλά έκανε) διαπραγματευόταν τις δέκα χιλιάδες για τον Έσελινγκ. Όσον αφορά τον ΑΠΟΕΛ, γράφτηκε ότι εμπόδια βάζει ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή και πως θα επενδύσει τα χρήματα που θα πάρει από τη μεταγραφή Οκριασβίλι στην Κίνα.

Επιπλέον, πέρσι για να «χρυσωθεί» το χάπι στο πράσινο κοινό, τα μελάνια πήραν φωτιά… ανακριβειών. Το μοναδικό που είδε το φως της δημοσιότητας και έχει μια δόση αλήθειας είναι οι άριστες σχέσεις Τορναρίτη – Πετρίδη, που θα μπορούσαν να είναι καθοριστικές για κατάληξη. Παράλληλα, ισχύει επίσης πως το δίκτυο ατζέντηδων με το οποίο συνεργάζεται ο Απόλλωνας, έχει δυναμώσει τη διαπραγματευτική ισχύ του στο οικονομικό κομμάτι.

Για να γράψω και στη γλώσσα των κουτσομπολιών, το μόνο σίγουρο είναι ότι δωρεάν κανείς δεν θα τη βγάλει με τον Γκανέζο. Συμπερασματικά, το επίπεδο του κοινού που μας διαβάζει, εμείς το καθορίζουμε και εδώ και χρόνια έχει στείλει ξεκάθαρο μήνυμα ότι βαρέθηκε να τρώει… σανό.