«Τα Λεύκαρα μπορούν επάξια να φιλοξενήσουν τις ομάδες» – ΒΙΝΤΕΟ

Η κατάσταση με τον κορωνοϊό ανάγκασε τις κυπριακές ομάδες – πλην της Πάφου FC που πήγε στο εξωτερικό – να πραγματοποιήσουν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν στην Κύπρο.

Ένας από τους προορισμούς τους είναι τα Λεύκαρα. Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Derby» του ΠΟΛΙΤΗ 107.6, Πανίκος Χατζηλιασής, βρέθηκε στην περιοχή επί ευκαιρίας του φιλικού Αλκή-Αναγέννηση, και πήρε δήλωσε από τον δήμαρχο Λευκάρων, Σοφοκλή Σοφοκλέους.

Η δήλωσή του:

«Να ξεκινήσουμε με μία ευχή, να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα φέτος. Το χρειάζεται η χώρα μας, το αξίζουν οι ποδοσφαιριστές μας.  Με αυτή την ευκαιρία να πω, να υπερασπιστώ αν θέλετε, τη θέση ότι τα Λεύκαρα μπορούν, έχουν όλες τις αθλητικές υποδομές για να μπορούμε να φιλοξενούμε επάξια τις ποδοσφαιρικές μας ομάδες, και όχι μόνο, σε αυτό το αθλητικό κέντρο.

Ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο, με καλές υποδομές. Ένας χώρος με εξαιρετική υποδομή, με κλιματικές συνθήκες επίσης θαυμάσιες. Εκτιμώ ότι οι ποδοσφαιριστές που γυμνάζονται εδώ, έχουν μια εξαιρετική φιλοξενία.

Το μήνυμά του είναι ένα. Οι ποδοσφαιρικές ομάδες μένουν στην Κύπρο, στηρίζουν τα αθλητικά μας κέντρα, στηρίζουν την οικονομία, στηρίζουν την προσπάθεια των τοπικών αρχών. Και με αυτή την ευκαιρία να ευχηθώ, τόσο στην Αλκή, όσο και στην Αναγέννηση να έχουν μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα».