Τα κεφάλαια στην ατζέντα του Παπασταύρου

Το αεροπλάνο με προορισμό την Κύπρο έχει πάρει ο Σταύρος Παπασταύρου ο οποίος την Δευτέρα θα δώσει το παρών του στην απονομή του πρωταθλήματος. Οι πράσινοι έχουν πραγματοποιήσει μια αξιόλογη πορεία στην τρέχουσα σεζόν και στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού» υπάρχει αισιοδοξία και σιγουριά πως και η νέα σεζόν θα είναι ανάλογη.

Γι’ αυτό και η ατζέντα του διοικητικού ηγέτη της Ομόνοιας είναι γεμάτη. Πρώτο κεφάλαιο είναι η ανανέωση συνεργασίας με τους Νεόφυτο Λάρκου και Σίμο Ταραπουλούζη, με τους οποίους απομένουν μόνο τα τυπικά, δηλαδή οι υπογραφές. Το τεχνικό επιτελείο που συνεργάζεται εξαιρετικά τα τελευταία δύο χρόνια, θα συνεχίσει και για την επόμενη σεζόν μαζί, γεγονός που προκαλεί ευχαρίστηση στον κόσμο της ομάδας που δείχνει να τους έχει πλήρη εμπιστοσύνη.

Έπειτα ανοίγει το κεφάλαιο των αποχωρήσεων. Ο Βίτορ Γκόμες εξέφρασε ήδη την επιθυμία του να αποχωρήσει, για οικογενειακούς λόγους, καθώς η οικογένεια του βρίσκεται στην Πορτογαλία. Το συμβόλαιο των Γκόμεθ και Χούμποτσαν λήγει επίσης, αμφότεροι διανύουν το 35ο έτος, όμως είναι σημαντικά γρανάζια για τον Μπεργκ και τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί με σιγουριά.

Από’ κει και πέρα, ο Τιάγκο σε δηλώσεις του έστειλε… μήνυμα στο τεχνικό επιτελείο αφού επίσης θέλει να παραμείνει κάτοικος στο «Ηλίας Πούλλος». Δεδομένη θεωρείται η αποχώρηση του Μαυρία, ενώ στην περίπτωση του Λούφτνερ η Ομόνοια δεν παίζει μόνη. Ο Τσέχος ανήκει στην Κοπεγχάγη, η οποία έχει και τον τελευταίο λόγο.

Σαφώς οι παίκτες που θα μεταγραφούν, έχουν άμεση σχέση με αυτούς που θα φύγουν. Αναμένεται ενίσχυση στην μεσοαμυντική γραμμή, όπως επίσης και στην επιθετική. Ο Ντούρις δεν βοήθησε τα αναμενόμενα, ενώ ο Ασάντε θα επιστρέψει Ιανουάριο του 2022. Το Καλοκαίρι προβλέπεται… καυτό ωστόσο το τεχνικό επιτελείο είναι αποφασισμένο να προχωρήσει σε προσεγμένες και προσεκτικές προσθήκες.