Τα… κανόνια «σίγησαν» μετά από πέντε μήνες!

Η μάχη για την ανάδειξη του πρώτου σκόρερ του α’ γκρουπ συνεχίζεται, με τον Νικολά Ντιγκινί (16 γκολ) να εξακολουθεί να έχει το προβάδισμα.

Ο Γάλλος δεν σκόραρε αυτή την αγωνιστική (έπαιξε ένα ημίωρο), όμως μπορεί να θεωρηθεί ο… κερδισμένος της, αφού κανείς από τους διώκτες του δεν βρήκε δίχτυα και όσο διατηρεί τη διαφορά δύο τερμάτων που τον χωρίζουν από τον δεύτερο Γκιόργκι Κβιλιτάια (14) αλλά και τους υπόλοιπους που ακολουθούν (Μαέ, Τρισκόφσκι με 13, Πίττας με 12 και Μάντζης με 10), είναι προς το συμφέρον του.

Το αξιοσημείωτο που αφορά την 6η αγωνιστική των πλέι οφ είναι ότι όχι μόνο οι πρωτοπόροι του πίνακα, αλλά κανείς από τους έξι που έχουν διψήφιο αριθμό τερμάτων, δεν σκόραρε (σ.σ. ο Μάντζης δεν αγωνίστηκε).

Μάλιστα, αυτό συνέβη για πρώτη φορά μέσα στο 2021, αφού σε όλες τις προηγούμενες αγωνιστικές στο τρέχον έτος, τουλάχιστον ένας από τους έξι ποδοσφαιριστές έβρισκε δίχτυα.

Συνολικά είναι η τέταρτη αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος που κανείς από τους εν λόγω παίκτες που αυτή τη στιγμή προπορεύονται στον πίνακα των σκόρερ δεν σκόραρε. Οι προηγούμενες αγωνιστικές στις οποίες κανείς εκ των έξι δεν πέτυχε γκολ, ήταν η 3η, η 9η και η 10η, που διεξήχθη στις 6-8 Νοεμβρίου.

Με λίγα λόγια, αυτή είναι η πρώτη φορά μετά από πέντε μήνες που κανείς εκ των Ντιγκινί, Κβιλιτάια, Τρισκόφσκι, Μαέ, Πίττα και Μάντζη δεν σκόραρε.

Νικολά Ντιγκινί 16
Γκιόργκι Κβιλιτάια 14
Ιβάν Τρισκόφσκι 13
Ράιαν Μαέ 13
Ιωάννης Πίττας 12
Βασίλης Μάντζης 10