Τα εισιτήρια της Ανόρθωσης για ΠΑΕΕΚ

Την έναρξη της προπώλησης εισιτηρίων για το τελευταίο φιλικό πριν από την έναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, που θα γίνει την Τετάρτη (28/7, 19:00) με την ΠΑΕΕΚ στο «Α. Παπαδόπουλος», ανακοίνωσε η Ανόρθωση, παραθέτοντας όλες τις σχετικές πληροφορίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την έναρξη προπώλησης των εισιτηρίων για τον φιλικό αγώνα με την ΠΑΕΕΚ που θα γίνει την Τετάρτη 28/7 στις 19:00 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η προπώληση ξεκινά στις 16:30 της Δευτέρας 26/7.

Η προπώληση θα γίνει διαδικτυακά μέσω του www.anotickets.com και στις μπουτίκ του συλλόγου σε Λάρνακα και Λεμεσό. Τονίζεται πως ΔΕΝ θα ανοίξουν ταμεία την ημέρα του αγώνα.

Διαθέσιμη εξέδρα είναι η Δυτική (κάτω διάζωμα) και οι είσοδοι είναι οι Δ3, 4 και 5. Οι είσοδοι θα ανοίξουν στις 17:45. Ως εκ τούτου, για αυτό το παιχνίδι οι θέσεις των διαρκείας δεν θα ισχύουν αλλά οι κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν με την κάρτα τους να εισέλθουν στο γήπεδο δωρεάν.

Η τιμή του εισιτηρίου ορίστηκε στα €10 γενική είσοδος και παιδιά μέχρι 14 ετών €1.

Προϋποθέσεις για είσοδο στο γήπεδο

Σύμφωνα με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου ημερομηνίας 3/7/2021, δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν μόνο άτομα που έχουν εμβολιαστεί πλήρως ή έχουν παρέλθει τρεις εβδομάδες από την πρώτη δόση εμβολίου ή έχουν νοσήσει από Κορωνοϊό κατά τους τελευταίους έξι μήνες. Για παιδιά ηλικίας 12-15 ετών η είσοδος μπορεί να γίνει με τεστ PCR ή Rapid με αρνητική ένδειξη μέγιστης διάρκειας 72 ωρών.

Καλούνται οι φίλαθλοι κατά την είσοδό τους να προσκομίζουν το safe pass τους και την κάρτα φιλάθλου τους.