Τα δεδομένα με Φαμπιάνο, η αναμονή για απαντήσεις και ο Ζαχίντ

Τα δημοσιεύματα για τον Φαμπιάνο από την Ελλάδα δεν είναι καινούργιο… φαινόμενο. Από τον Σεπτέμβριο του 2020 όταν η Ομόνοια αναμετρήθηκε με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, οι Ελλαδίτες δημοσιογράφοι έψαξαν την περίπτωση του, αποκάλυψαν πως βρίσκεται στο στόχαστρο του Πέδρο Μάρτινς, ενώ τις τελευταίες μέρες έχουν βάλει στο κόλπο και τον Παναθηναϊκό.

Ποια η θέση της Ομόνοιας; Καμία πρόταση δεν έχει φτάσει στα γραφεία της εταιρείας. Οι πράσινοι συνεχίζουν τον προγραμματισμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, χωρίς να αποπροσανατολίζονται από δημοσιεύματα που στην ουσία δεν… αφορούν το «τριφύλλι». Από την στιγμή που δεν έχει φτάσει πρόταση και ο Φαμπιάνο δεσμεύεται με συμβόλαιο, καμία εξέλιξη δεν φαίνεται να προκύπτει, όσα κι αν γράφουν στην Ελλάδα.

Ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου κίπερ, Φρέιρε, αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με την διοίκηση των πρασίνων, για νέο τριετές συμβόλαιο. Όπως μαθαίνουμε, ο ίδιος ο τερματοφύλακας είναι θετικός στις επαφές και όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες εβδομάδες.

Παράλληλα, η ομάδα προγραμματισμού τρέχει και το κεφάλαιο των μεταγραφών. Ο Ζαχίντ έχει βολιδοσκοπήθει ωστόσο κρίθηκε… αλμυρός λόγω των υψηλών απαιτήσεων του και έτσι οι Λάρκου-Μπεργκ αξιολογούν κι άλλες περιπτώσεις εξίσου ποιοτικές, όχι όμως εκτός των οικονομικών ορίων που έθεσε το Δ.Σ. Στην Ομόνοια τονίζουν πως δεν υπάρχει πίεση, ενώ περιμένουν ταυτόχρονα απαντήσεις από τους εκλεκτούς αφού στάλθηκαν ήδη προτάσεις.