Τα δεδομένα για την ενίσχυση στην Ομόνοια

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες του προγραμματισμού στην Ομόνοια προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη με την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν. Στο σημερινό μας ρεπορτάζ θα ασχοληθούμε με το ρόστερ των πρασίνων και σε ποιες θέσεις θα κινηθούν για ενίσχυση.

Ο βασικός κορμός της σεζόν που ολοκληρώθηκε, η οποία ήταν και η πιο επιτυχημένη των τελευταίων χρόνων για το «τριφύλλι», θα διατηρηθεί και πάνω σε αυτόν θα χτίσει η Ομόνοια ενόψει της νέας περιόδου, όπου θα έχει ως στόχο να παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατή και να πρωταγωνιστήσει.

Μετά την αποχώρηση Ορτέγα, στο ρόστερ υπάρχουν 14 ξένοι / κοινοτικοί. Πρόκειται για τους Φαμπιάνο, Μαυρία, Περέιρα, Λέτσιακς, Λανγκ, Λούφτνερ, Χούμποτσαν, Γκόμεθ, Γκόμεζ, Τιάγκο, Μποτεάκ, Ακιντόλα, Ντάρμπισαϊαρ και Μίκου. Εδώ να αναφέρουμε πως η Ομόνοια είναι σε συζητήσεις με τον Φαμπιάνο και τον Ακιντόλα για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ως εκ τούτου, η πρόσφατη αποχώρηση του Ορτέγα άνοιξε τη μία από τις δύο θέσεις στις οποίες η Ομόνοια χρειάζεται βασική ενίσχυση του ρόστερ της. Δηλαδή όπως είπε και ο Νεόφυτος Λάρκου στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, θα κινηθούν για απόκτηση ενός ακραίου επιθετικού και ενός επιθετικού.

Άρα, θα πρέπει να αποχωρήσει ακόμη ένας από τους προαναφερθέντες για να μπορέσουν οι πράσινοι να κλείσουν το θέμα της ενίσχυσης. Αυτός ο παίκτης ίσως να είναι ο Μίκου, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται, αλλά δεν έχει ληφθεί ακόμη η τελική απόφαση.

Απ’ εκεί και πέρα, ο Νεόφυτος Λάρκου μίλησε και για την προσπάθεια που θα γίνει για ποιότητα και βάθος. Άρα για να γίνει αυτό και για να αποκτήσει η Ομόνοια περισσότερους από δύο παίκτες, θα πρέπει είτε να αποχωρήσει άλλος ένας από τους υφιστάμενους ξένους/κοινοτικούς, είτε να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής Καταλόγου Β’, είτε κάποιος Κύπριος.

Ταυτόχρονα, εννοείται πως εάν τελικά δεν προκύψει αίσιο τέλος με τον Φαμπιάνο ή τον Ακιντόλα ή και τους δύο, οι πράσινοι θα ενισχυθούν με άλλους παίκτες που παίζουν στις συγκεκριμένες θέσεις, δηλαδή τερματοφύλακα ή και ακραίο επιθετικό.