Τα χώνει ξανά στην ΚΟΠ ο Σκαπούλλης: «Φαντασθείτε πόσα θα συμβούν!»

Σε μία μακροσκελή ανακοίνωση ο πρώην διεθνής διαιτητής και παρατηρητής της UEFA, Χρίστος Σκαπούλλης, τα βάζει με τις αποφάσεις της ΚΟΠ, σχετικά με τη διαβάθμιση έξι ομάδων τη νέα χρονιά από τη β’ κατηγορία.

Η ανακοίνωσή του:

«ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠ.

Σε μια περίοδο όπου όλη η Ευρώπη παίζει ποδόσφαιρο εμείς σπρώχνουμε τους φιλάθλους να βλέπουν ποδόσφαιρο από τίς τηλεοράσεις ισχυριζόμενοι ότι δεν υπάρχει ασφάλεια για τους παίκτες, ενώ την ίδια στιγμή δηλώνουν ότι η χώρα μας είναι ασφαλής για τους τουρίστες.

Ταυτόχρονα ο Πρόεδρος της επιτροπής για την αθλητική δεοντολογία στέλνει το μήνυμα ότι η διαφθορά είναι ολοφάνερη στον αθλητισμό στην Κύπρο. Τέτοιες προσωπικότητες θέλουμε στην ηγεσία των συλλόγων και των ομοσπονδιών μας όπως τον Κον Ανδρέα Παπαχαραλάμπους.

Την ίδια στιγμή όπου η δικαιοσύνη είναι αμείλικτη σε θέματα διαφθοράς από διαιτητές όπως συνέβη στην Σλοβενία με διεθνή διαιτητή της ΦΙΦΑ, εμείς στην Κύπρο υπνώττουμε και παρόμοιες συμπεριφορές αγνοούνται από την ΚΟΠ και την δικαιοσύνη.

Είναι γνωστά τα γεγονότα αλλά όλοι σιωπούν…… Δεν θέλω να επεκταθώ αφού συνηθίσαμε πλέον…. στις ομόφωνες αποφάσεις της ΚΟΠ. Φθάσαμε λοιπόν στην χθεσινή ομόφωνη απόφαση της ΚΟΠ για διαβάθμιση έξι ομάδων από την Β κατηγορία κατά την νέα αγωνιστική περίοδο.!

Πράγματι είναι μία απόφαση παγκόσμιας αρνητικής πρωτοτυπίας. Πρωτάθλημα με έξι ομάδες να διαβαθμίζονται. Φαντασθείτε πόσα θα συμβούν! Να μην εκπλήσσουν τέτοιες αποφάσεις και μάλιστα πρωτότυπες. Είναι για μας πείσουν ότι το ΔΣ της ΚΟΠ χρειάζεται πλήρη αναδόμηση.

Και μία διαπίστωση. Όταν λαμβάνονται συνεχώς ομόφωνες αποφάσεις είναι κάτι το οποίο πρέπει να προβληματίσει όσους πιστεύουν στη Δημοκρατία! Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Πού είναι όμως η ευθιξία στην ΚΟΠ? Για την απάντηση γελά και το παρδαλό κατσίκι…..

Χρίστος Σκαπούλλης

Πρώην διεθνής διαιτητής και παρατηρητής UEFA»