«Τα ανάκτορα του ΑΠΟΕΛ δεν χάνονται, ασχέτως αν δούλοι και σερβιτόροι κάνουν μαλακ@@@»

Τα όσα συμβαίνουν στον ΑΠΟΕΛ σχολίασε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των γαλαζοκιτρίνων, Δημήτρης Μισός, μιλώντας στην εκπομπή «Derby» 107.6 με τους Πανίκο Χατζηλιασή και Ανδρέα Κάντηλο.

Για την ανακοίνωση για αποχώρηση του Ουζουνίδη: «Ήμουν, είμαι και θα είμαι καράβλαχος. Ευτυχώς γιατί θα έλεγαν στον αδελφό πρόεδρο να καθαρίσει τον Σταύλο του Αυγεία. Πρόλαβαν. Μπράβο και μαγκιά τους».

Για τη φάση που ο Νιούχου έδωσε έτοιμο τέρμα στο Βργκοτς: «Ένας παίκτης δεν με ενδιαφέρει πόσα πιάνει. Δυο μέτρα σέντερ φορ, οι σκάουτερ οι ποδοσφαιροπατέρες όταν κάνουν ανάλυση του αγώνα, εκείνος ο δίμετρος, άτε να μεν τον ονομάσω, πήγε να βοηθήσει, είδε τι γίνεται δεξιά κι αριστερά. Ας βάλουν έναν στύλο να χτυπά πάνω και να τη στέλνει εκεί».

«Θέλω να πω στον φίλο Πετρίδη, μπράβο και μαγκιά του που μας πήρε μέχρι εκεί. Ο ΑΠΟΕΛ δεν παύει να είναι τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Υπάρχει η ιστορία, δεν διαγράφεται.  Να φύγει η χρονιά η φετινή. Ας τερματίσουμε πέμπτοι ή έκτοι, διότι δεν έχουμε τσιανς για τον τίτλο».

«Εγώ να πάω με τον Νίκο Πατζιαρά, θα παίξουμε καλύτερα».

«Αυτός ο σέντερ μπακ που λειτουργεί στον αγώνα όπως ο… Αντετοκούνμπο. Αυτοί οι άνθρωποι είναι σέντερ μπακ που πιάνουν, ξέρω πόσα πιάνουν το μήνα… Με το Καντηλούι εσκοτωνούμαστε μες τα γήπεδα και ύστερα επιέναμε και εκυνηγούσαμε πας τη Βάβλα ρε».

«Οι μόνοι που παίζουν καλά είναι ο Γουίλερ, μπράβο του τσαμπουκάς, ο Εντονγκαλά, ο Μερκής, αλλά δεν υπάρχει ο άνθρωπος μες στα αποδυτήρια να τους εμψυχώσει».

«Διαβάθμιση δεν πάμε, όμως μακάρι να μπούμε στην πρώτη εξάδα».

«Εμάς αυτό που λείπει από την ομάδα. Δεν έχεις τσαμπουκά. Βλέπεις τον Απόλλωνα και μπράβο του Σωφρόνη Αυγουστή. Βλέπεις την Ομόνοια, αυτό τον μικρό τον Λοΐζουν είναι πύραυλος S300, ο άλλος ο Τζιωνής… εν S400 τζίνος!».

«Η διοίκηση, μπράβο της εκεί που πήρε τον ΑΠΟΕΛ. Δεν χάνονται τα ανάκτορα, ασχέτως εάν υπάρχουν δούλοι και σερβιτόροι που κάνουν τις μαλακ@@@».

«Τον Λούκα Χατζηλούκα τον φίλο μου, τον Νούνο Μοράις, να τους πω ότι πρέπει η ομάδα όταν μπαίνει στο γήπεδο να έχει τσαμπουκά, να έχει πάθος».

Διαβάστε επίσης

Προανήγγειλε ότι θα πει πολλά ο Πρόδρομος…

Παρελθόν κι επίσημα ο Ουζουνίδης, αναλαμβάνει ο Χατζηλούκας