«Σύντομα στο Champions League o Απόλλωνας – Μας ενδιαφέρει ο Μάγκλιτσα»

Τη σιγουριά του πως ο Απόλλωνας θα καταφέρει σύντομα να αγωνιστεί στο Champions League εξέφρασε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Super Sport FM 104.0) ο αντιπρόεδρος των κυανολεύκων, Φάνος Κιννής, που επιβεβαίωσε πως η ομάδα της Λεμεσού ενδιαφέρεται για τον Άντον Μάγκλιτσα.

Αναλυτικά όσα είπε…

«Τα προκριματικά του Champions League είναι ένας στόχος που έχουμε θέσει και δε θα αργήσει αν έρθει, σύντομα θα αγωνιστούμε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Κάθε χρόνο γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά στην ομάδα. Φέτος έχουμε κάνει πολλές αλλαγές και έχουμε στόχο το πρωτάθλημα που θα μας οδηγήσει στα προκριματικά του Champions League».

Για την προετοιμασία: «Σήμερα ξεκινά η προετοιμασία επίσημα. Σίγουρα με πολλές αλλαγές και απουσίες ποδοσφαιριστών. Ελπίζουμε να ενσωματωθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έρθουν όλοι οι παίκτες στην Κύπρο. Με τον τραυματισμό του Ντιγκινί η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση. Όταν βρούμε τον σωστό ποδοσφαιριστή και πάντα εντός οικονομικών πλαισίων θα προχωρήσουμε».

Για τον Μάγκλιτσα: «Σίγουρα μας ενδιαφέρει αλλά είναι δύσκολη περίπτωση στο οικονομικό κομμάτι. Να μην ξεχνάμε ότι εδώ έκανε το όνομα του. Όταν τον φέραμε δεν τον ήξερε κανείς. Και άλλοι παίκτες που ήρθαν δεν τους ήξερε κανείς και στον Απόλλωνα έκαναν όνομα και συνέχισαν στο εξωτερικό. Δεν ψάχνουμε για μπαμ, ψάχνουμε για ποδοσφαιριστές που να μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα».

Για τον Tσόρνιγκερ: «Μας έχει εκπλήξει όλους μέχρι στιγμής με το πλάνο που μας έχει παρουσιάσει. Από την μέρα που έχει έρθει δουλεύει πολλές ώρες για την ομάδα. Αυτά που μας έχει παρουσιάσει θα τα δούμε στον αγωνιστικό χώρο».

«Ίσως να έχουν προταθούν και χιλιάδες ονόματα ποδοσφαιριστών αλλά θα επικεντρωθούμε στους λίγους. Πάντα τον τελευταίο λόγο τον έχει ο προπονητής, ειδικά σε ότι αφορά στο ρόστερ. Όταν χρειάζεται και πρέπει να κάνουμε οικονομική υπέρβαση για να φέρουμε στην ομάδα παίκτες το κάνουμε. Έχουμε φέρει και βαριά ονόματα που δε μας βοήθησαν. Μέχρι να φύγουμε για τη Αυστρία περιμένουμε ότι θα ολοκληρώσουμε τις 2-3 κινήσεις που θα κάνουμε ακόμα».