Συντηρείται η διατήρηση των 14 ομάδων! (σχόλιο για το συμβόλαιο του Μ.Ηλία)

Συντηρείται το θέμα της παραμονής των 14 ομάδων, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος του Εθνικού, Κίκης Φιλίππου (ΣΠΟΡ FM 95.0). Ο διοικητικός ηγέτης των Αχνιωτών αναφέρθηκε παράλληλα και στο συμβόλαιο του Μάριου Ηλία, ο οποίος απασχολεί μεγάλες ομάδες, αφού το όνομα του γράφτηκε ήδη στο ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά τα σχετικά αποσπάσματα:

Για το θέμα πιθανής παραμονής 14 ομάδων: «Αντιλαμβάνεστε πως υπάρχουν αρκετά σωματεία που βλέπουν πως το πρωτάθλημα με 14 ομάδες είναι ανταγωνιστικό και βοηθά τον Κύπριο ποδοσφαιριστή και την Εθνική ομάδα. Είναι πολλά τα θετικά και λιγότερα τα αρνητικά. Δεν ξέρω τι θα γίνει μέχρι το τέλος της σεζόν, αν θα γίνει κάτι θα γίνει την επόμενη σεζόν. Είναι κρίμα για δύο ομάδες να χαθούν. Μπορεί να τεθεί θέμα για παραμονή 14 ομάδων στο πρωτάθλημα, αλλά ο καθένας δικαιούται να έχει την άποψή του. Συζητείται περισσότερο από παράγοντες, δεν έχουμε ενημέρωση απο την ΚΟΠ».

Για τον Μάριο Ηλία: «Ο Μάριος Ηλία έχει συμβόλαιο και για του χρόνου. Αλλά προέχει η σωτηρία μας, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Πρέπει να υπάρχει και ο ανάλογος σεβασμός προς στην ομάδα μας. Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει ελεύθερος, ακόμα και αν πέσουμε κατηγορία».