Συνεχίζει… με το πάνω ράφι, αποφασιστικότητα για επιστροφή στην κορυφή!

Μετά τη νέα ηχηρή μεταγραφή, αυτή του Άντον Μάγκλιτσα, στον ΑΠΟΕΛ προσπαθούν να ολοκληρώσουν και την προσθήκη του Λέβαν Σενγκέλια.

Ο 25χρονος διεθνής Γεωργιανός εξτρέμ αρέσει στον Σάββα Πουρσαϊτίδη και η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη είναι αποφασισμένη να φέρει στην ομάδα άλλον έναν παίκτη από το πάνω ράφι (φέρεται να είναι στο στόχαστρο και της Μπούρσασπορ).

Είναι προφανές ότι οι ιθύνοντες των γαλαζοκιτρίνων είναι αποφασισμένοι να δημιουργήσουν ένα δυνατό σύνολο, ικανό όχι μόνο να επιστρέψει στα ευρωπαϊκά σαλόνια, αλλά να ανέβει στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Η περσινή χρονιά φαίνεται να ήταν ένα καλό μάθημα για τη διοίκηση, η οποία κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο αποφεύγει ρίσκα και κινείται στα σίγουρα για την ενίσχυση της ομάδας.

Ο Σάββας Πουρσαΐτίδης έχει ένα ικανό ρόστερ για να δουλέψει και τον χρόνο να το προετοιμάσει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Για τον ίδιο αποτελεί μεγάλο στοίχημα να φτιάξει μια δυνατή ομάδα, την οποία θα χαίρεται ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ.

Tελειώνει και του Σόουζα

Εκτός από την περίπτωση του Σενκγέλια, εντός των ημερών αναμένεται να ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του Λούκας Σόουζα. Το θέμα βρίσκεται στα τελικά στάδια και θεωρείται ζήτημα χρόνου να ανακοινωθεί η επιστροφή του 31χρονου μέσου.

Την ίδια ώρα η διοίκηση, σε συνεργασία με τον προπονητή, βρίσκονται σε συζητήσεις αναφορικά με το ποιος ή ποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν από το ρόστερ ώστε να αδειάσουν θέσεις γι’ αυτούς που θα αποκτηθούν.