Συνεχίζει χωρίς τους Σέρβους, ανακλήθηκε η άδεια των Γάλλων

Οι Ντιγκινί και Νταμπό λαμβάνουν κανονικά μέρος στην προετοιμασία της ομάδας

Χωρίς τους δύο Σέρβους Τζόρτζε Ντένιτς και Σάσα Μάρκοβιτς συνεχίζεται η προετοιμασία του Απόλλωνα στο Αθλητικό Κέντρο Πλατρών.

Ο πρώτος είχε βρεθεί θετικός μετά από τεστ κορωνοϊού στο οποίο υπεβλήθη και για άλλες δέκα μέρες θα βρίσκεται σε καραντίνα. Αρνητικό βγήκε το τεστ του Μάρκοβιτς, που ταξίδεψε μαζί του, αλλά για προληπτικούς λόγους θα είναι κι αυτός σε αυτοπεριορισμό.

Και ο έφορος της ομάδας Σωκράτης Σωκράτους υποβλήθηκε σε τεστ κορωνοϊού, το οποίο επίσης βγήκε αρνητικό. Ήταν ο άνθρωπος που παρέλαβε τους δύο Σέρβους παίκτες και τους πήγε σε ιατρικό κέντρο για τεστ κορωνοϊού. Όμως, δεν θα μεταβεί ούτε αυτός στο Αθλητικό Κέντρο Πλατρών.

Από το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας απών είναι ο Χάμπος Κυριάκου, ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα ενδυνάμωσης. Ο Κύπριος διεθνής χαφ είχε υποβληθεί σε εγχείρηση πριν από περίπου δύο μήνες.

Οι Ντιγκινί και Νταμπό λαμβάνουν κανονικά μέρος στην προετοιμασία της ομάδας. Αρχικά θα τους δινόταν άδεια για να πάνε να ξεκουραστούν για μερικές μέρες στις πατρίδες τους. Προφανώς όμως λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό διαφοροποιήθηκαν τα δεδομένα και προτίμησαν να μείνουν.