Συνεχίζει ακάθεκτη η Ένωση…

Η Ένωση συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της προς τον τίτλο στη Β’ κατηγορία και την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια. Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος το Παραλίμνι θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την Ομόνοια Αραδίππου (06/11, 14:30) και οι βυσσινί βλέπουν μόνο τη νίκη.

Ο προπονητής Μαρίνος Σατσιάς συνεχίζει με κάθε σοβαρότητα τη δουλειά του, μέχρι τώρα κέρδισε τις εντυπώσεις και εξακολουθεί να στέλνει μηνύματα σοβαρότητας και προσγείωσης. «Δεν τελείωσε τίποτα. Παραμένουμε προσγειωμένοι. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά. Ο δρόμος είναι μακρύς.

Η προσοχή είναι μόνο στο επόμενο παιχνίδι». Να θυμίσουμε ότι η Ένωση πέτυχε άλλη μία πολύ σημαντική νίκη (1-0) στην έδρα της επί της Ξυλοτύμπου και εδραιώθηκε στην κορυφή με 16 βαθμούς. Ο Μέιρα ήταν αυτή τη φορά το πρόσωπο του αγώνα με το χρυσό γκολ που πέτυχε και χάρισε το τρίποντο στους βυσσινί.

Η ομάδα του Παραλιμνίου μετρά μία ισοπαλία, μία ήττα και πέντε νίκες. Η σταθερότητα που την διακρίνει και τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, καθιστούν την Ένωση ως το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.