«Συνάντηση για το μέλλον του Μίχα και ενεργοποίηση της ρήτρας ύψους €100.000»

Δίνουν και παίρνουν τα δημοσιεύματα σχετικά με το μέλλον του Ντορ Μίχα. Στο Ισραήλ σημειώνουν πως ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο της Χάποελ Μπερ Σεβά όσο και της Μακάμπι Χάιφα, με την πρώτη εν τέλη να έχει καταφέρει να τον πείσει να πει το «ναι», όπως υποστηρίζουν τα ίδια ΜΜΕ.

Μάλιστα, ο πρόεδρος των Ισραηλινών, Αλόνα Μπαρκάτ, πιστεύει πολύ στις ικανότητες του Μίχα αφού τον θεωρεί κορυφαίο ποδοσφαιριστή, ενώ τον… περιμένει αρκετούς μήνες.

«Πηγές από τον Σύλλογο είπαν ότι σε μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον πατέρα και τον ατζέντη του Μίχα, την οποία παρακολούθησε και η Αλόνα Μπαρκάτ, η διαφορά που υπήρχε μειώθηκε και φαίνεται ότι το συμβόλαιο θα υπογραφεί σύντομα με ισχύ τα επόμενα τρία χρόνια», σημειώνει η ιστοσελίδα «sport5.co.il».

«Η Μπαρκάτ πιστεύει ότι ο Μίχα είναι ο ανώτερος Ισραηλινός παίκτης στην αγορά και είναι έτοιμη να ενεργοποιήσει τη ρήτρα αγοράς του από την Ανόρθωση, η οποία ανέρχεται σε εκατό χιλιάδες ευρώ. Ο Μίχα θα μας προσθέσει ποιότητα μεσοεπιθετικά που μας λείπει τόσο πολύ», ανέφερε μεταξύ άλλων άτομο από την διοίκηση της Χάποελ Μπερ Σεβά.