Συναγερμός στη Νέα Σαλαμίνα

Συναγερμός σήμανε χθες στη Νέα Σαλαμίνα, λόγω εξεύρεσης θετικού κρούσματος στην ομάδα. Συγκεκριμένα πρόκειται για ποδοσφαιριστή. Να πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έφθασε στην Κύπρο στις 14 Σεπτεμβρίου από την Πορτογαλία μέσω Βιέννης, χώρα κατηγορίας Β’. Είχε υποβληθεί σε τεστ το οποίο βγήκε αρνητικό. Παρ’ όλα αυτά μέχρι προχθές ο ποδοσφαιριστής προπονείτο ατομικά και πριν ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ομάδα στη Νέα Σαλαμίνα θέλησαν να τον υποβάλουν σε ακόμα ένα τεστ για σιγουριά, το οποίο εν τέλει βγήκε θετικό.

Οι ερυθρόλευκοι ενημέρωσαν πως αμέσως ενεργοποίησαν το πρωτόκολλο της ΚΟΠ και ο εν λόγω ποδοσφαιριστής παραπέμφθηκε σε γιατρό, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές και όσοι αποτελούν την ομάδα υποβλήθηκαν σε τεστ κορωνοϊού και θα παραμείνουν σε απομόνωση μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Η χθεσινή προπόνηση αναβλήθηκε και πραγματοποιήθηκε απολύμανση όλων των χώρων του προπονητικού κέντρου.

Η Νέα Σαλαμίνα αγωνίζεται τη Δευτέρα με τη Δόξα και αν όλα πάνε κατ’ ευχήν με τα υπόλοιπα τεστ και βγουν αρνητικά, η ομάδα θα επιστρέψει σήμερα στις προπονήσεις. Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Πάμπος Χριστοδούλου δεν αντιμετωπίζει οποιοδήποτε πρόβλημα, πέραν του Μπέριου ο οποίος δεν είναι ακόμα έτοιμος.