«Συναγερμός» για τις εκκρεμότητες

Έναν μήνα πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, στο κεντρικό στρατηγείο του ΑΠΟΕΛ, στον Αρχάγγελο, σήμανε συναγερμός!

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του θέλουν όσο πιο γρήγορα γίνεται να τελειώνουν οι εκκρεμότητες με παίκτες για να ετοιμαστεί η ομάδα που θα δώσει τα πρώτα επίσημα παιχνίδια στο Γιουρόπα Λιγκ και στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Δείτε επίσης: Τελειώνει του Ουζόχο στον ΑΠΟΕΛ!

Καταρχάς, ο προπονητής θέλει άμεσα να γνωρίζει αν θα επιστρέψουν στον Αρχάγγελο οι Σάβιτς και Βούρος. Το διάστημα που τους δόθηκε για να βρουν ομάδα έληξε, οπόταν πρέπει πλέον να παρθούν αποφάσεις για το μέλλον και των δύο. Πάντως, η τεχνική ηγεσία δεν φαίνεται να καίγεται για επιστροφή τους…

Όσον αφορά τον Ζαχίντ, μπορεί να ανήκει στη δύναμη του ΑΠΟΕΛ κι αναμένεται η επιστροφή του στον Αρχάγγελο, ωστόσο και με αυτόν θα πρέπει να γίνει κουβέντα για το συμβόλαιο των 400 χιλιάδων. Τέτοιο ποσό η εταιρεία δεν μπορεί να το σηκώσει, οπόταν, είτε θα γίνει μείωση με υπογραφή νέου συμβολαίου, είτε ο παίκτης θα πρέπει να φέρει πρόταση από άλλη ομάδα για να φύγει.

Από μέρα σε μέρα αναμένεται και η τελική απάντηση του Αλ Τάμαρι για το αν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο ή θα φύγει για ομάδα του εξωτερικού. Κι αυτό το θέμα παρατράβηξε και η διοίκηση είναι πλέον αποφασισμένη να δώσει ένα τέλος, έτσι ώστε να βοηθηθεί ο προπονητής για να κάνει τα τελικά του πλάνα…

Όσον αφορά τον μεταγραφικό προγραμματισμό, εκτός από την άφιξη του Μάριους Λουντέμο που αναμένεται να γίνει περί το τέλος του μήνα, ο ΑΠΟΕΛ προχωρεί άμεσα και στη μεταγραφή ενός σέντερ φορ.