Συμβολική μονόλεπτη καθυστέρηση στην 11η αγωνιστική από τους παίκτες

Με μονόλεπτη καθυστέρηση θα ξεκινήσουν όλοι οι αγώνες της 11ης αγωνιστικής, όπως ανακοίνωσε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών.

Πρόκειται για μια συμβολική κίνηση των ποδοσφαιριστών Α’ κατηγορίας προς όλους τους συναδέλφους τους των μικρών κατηγοριών, που παραμένουν εκτός αγώνωνν και πολλοί και εκτός προπονήσεων.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΠ

Ανακοινώνεται ότι εγκρίθηκε αίτημα του ΠΑΣΠ για εκδήλωση στήριξης των ποδοσφαιριστών Α’ Κατηγορίας προς τους ποδοσφαιριστές των μικρότερων Κατηγοριών, μετά από το διάταγμα του Υπουργείου Υγείας για αντιμετώπιση της πανδημίας με διάφορα μέτρα, συμπεριλαμβανομένου της απαγόρευσης προπονήσεων και διεξαγωγής αγώνων.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, στους αγώνες της 11ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta που θα διεξαχθούν στις 21, 22 και 23 Νοεμβρίου 2020 και μετά από συνεννόηση των ποδοσφαιριστών, θα προβούν με την έναρξη των αγώνων σε μονόλεπτη διαμαρτυρία αδράνειας, ως ένδειξη στήριξης των σωματείων και των ποδοσφαιριστών των μικρότερων μας Κατηγοριών.

 

Εγκρίθηκε από την ΚΟΠ

Από το γραφείο Τύπου της ΚΟΠ πήραμε την εξής ανακοίνωση: «Σας ενημερώνουμε πως η ΚΟΠ έχει εγκρίνει αίτημα του ΠΑΣΠ για εκδήλωση στήριξης των ποδοσφαιριστών Α’ κατηγορίας προς τους ποδοσφαιριστές των μικρότερων κατηγοριών, μετά από το διάταγμα του Υπουργείου Υγείας για αντιμετώπιση της πανδημίας με διάφορα μέτρα, συμπεριλαμβανομένου της απαγόρευσης προπονήσεων και διεξαγωγής αγώνων. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, στους αγώνες της 11ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta που θα διεξαχθούν στις 21, 22 και 23 Νοεμβρίου 2020 και μετά από συνεννόηση των ποδοσφαιριστών, θα προβούν με την έναρξη των αγώνων σε μονόλεπτη διαμαρτυρία αδράνειας, ως ένδειξη στήριξης των σωματείων και των ποδοσφαιριστών των μικρότερων μας κατηγοριών».