Συμβολική η πρεμιέρα στο restart της Serie A, αντιδράσεις για το κύπελλο

Το Αταλάντα – Σασουόλο, για τα όσα υπέφερε το Μπέργκαμο από τον κορωνοϊό, αναμένεται να είναι το πρώτο ματς στην επανέναρξη της Serie A. Αντιδράσεις των ημί – φιναλίστ για τις ημερομηνίες του Κυπέλλου.

Το Μπέργκαμο θεωρήθηκε το επίκεντρο του κορωνοϊού στην Ιταλία, αφού άλλωστε η περιοχή θρήνησε και τα περισσότερα θύματα. Για τον λόγο αυτό, όλα δείχνουν ότι το πρώτο παιχνίδι στην επανέναρξη της Serie Α θα είναι το Αταλάντα – Σασουόλο και, μάλιστα, την Παρασκευή 19 Ιουνίου, μια ημέρα πριν από την προγραμματισμένη πρεμιέρα.

Μια τέτοια πρεμιέρα θεωρείται συμβολική για τον παραπάνω λόγο αλλά και επειδή η Σασουόλο, μαζί με την Μπρέσια, ήταν οι τελευταίες ομάδες που αγωνίστηκαν πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος, στις 9 Μαρτίου.

Αξέχαστος, άλλωστε, έμεινε ο πανηγυρισμός του Φραντσέσκο Καπούτο στο ένα από τα δύο γκολ του (3-0 υπέρ της Σασουόλο), στο οποίο κράτησε προς την κάμερα ένα χαρτί που έγραφε: «Όλα θα πάνε καλά, μείνετε σπίτι».

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Ο αρχικός προγραμματισμός θέλει τα δεύτερα παιχνίδια για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας να διεξάγονται στις 13 Ιουνίου και ο τελικός στις 17, κάτι που όμως δεν αρέσει στις τρεις από τις τέσσερις ημί – φιναλίστ.

Γιουβέντους, Μίλαν και Ίντερ (η άλλη είναι η Νάπολι) αντιδρούν για τον συγκεκριμένο σχεδιασμό και, μάλιστα, οι Νερατζούρι απείλησαν (δύσκολα θα το κάνουν, βεβαίως), να στείλουν την ομάδα… Νέων στην ρεβάνς με τη Νάπολι! Αναμένεται να βρεθεί μια λύση που θα ικανοποιήσει όλες τις πλευρές.

Πηγή: gazzetta.gr