«Συμπεριφορές για εξυπηρέτηση συμφερόντων. Για να ευνοηθούν οι ίδιοι και να αδικηθεί η Ομόνοια»

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Ομόνοιας μέσω της οποίας τοποθετείται για όλα όσα γράφονται και λέγονται μετά το παιχνίδι με τη Δόξα. Ο πρόεδρος των πρασίνων της Κατωκοπιάς, σε δηλώσεις του ήταν αρκετά έντονος και μίλησε για «χειραγωγημένο παιχνίδι», ενώ ο ΑΠΟΕΛ μέσω ανακοίνωσης ζήτησε απο την ΚΟΠ την διαγραφή της διαιτητικής ομάδας του αγώνα Ομόνοια-Δόξα.

Αναλυτικά: 

Σχετικά με όσα λέγονται και γράφονται μετά το χθεσινό παιχνίδι με τη Δόξα, σημειώνουμε τα ακόλουθα:

– Οι αποφάσεις του VAR ήταν σωστές καθώς διόρθωσαν λάθη που έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα, κάτι που επιβεβαίωσαν και ειδικοί που τοποθετήθηκαν. Στη φάση που συζητείται περισσότερο, το κλέψιμο της μπάλας του ποδοσφαιριστή μας από τον τερματοφύλακα της Δόξας, το VAR δεν εντόπισε παράβαση ή πειστικό στοιχείο για να ανατραπεί η απόφαση του διαιτητή.

– Οι απόλυτες συμπεριφορές που παρατηρούμε μετά τον αγώνα δεν είναι φυσιολογικές και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούνται. Γίνονται για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα. Όσοι συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο, επιχειρούν να εξασκήσουν πιέσεις στη διαιτησία και στην ομοσπονδία για να ευνοηθούν οι ίδιοι και να αδικηθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ στη συνέχεια, είτε προσπαθούν να εξυπηρετήσουν δικές τους ατζέντες. Αναμφίβολα μένουν εκτεθειμένοι στη φίλαθλο κοινή γνώμη, στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τον κόσμο της.

– Καλούμε άπαντες να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να ασκούν δίκαια και αμερόληπτα τα καθήκοντά τους. Παρακολουθούμε όσα συμβαίνουν και θα παρεμβαίνουμε όπου κρίνουμε ότι χρειάζεται.