Συμφωνούν – διαφωνούν και… παίκτες αργοί σαν χελώνες!

Στον ΑΠΟΕΛ οι αλλαγές προπονητών δεν σταματούν με τίποτε. Η μετά Γιοβάνοβιτς εποχή προβλεπόταν ότι θα ήταν δύσκολη, και όντως είναι! Ο ένας προπονητής διαδέχεται τον άλλο. Για να καταλάβετε, από τότε που έφυγε ο Ιβάν (2013), μόνο ένας άντεξε στον πάγκο κι αυτός ήταν ο Τόμας Κρίστιανσεν (2016-17).

Όπως και να έχουν τα πράγματα, «έληξε» και ο Ντολ και ο ΑΠΟΕΛ θα πληρώνει γι’ αυτή τη σεζόν, εκτός του Γερμανού, τον Ιταλό Τραμετζάνι και τον 52χρονο Λούκα Χατζηλούκα, ο οποίος ξεκίνησε από χθες δουλειά στον Αρχάγγελο και θα καθίσει στο πάγκο της ομάδα για πρώτη φορά την ερχόμενη Πέμπτη, εναντίον της Σεβίλλης.

Όσον αφορά τις απόψεις των οπαδών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αυτές ποικίλλουν. Η μεγάλη μερίδα συμφωνεί με την απομάκρυνση του Ντολ, κάποιοι άλλοι διαφωνούν, ενώ υπάρχει και μια σημαντική μερίδα που επιρρίπτει σημαντικές ευθύνες στους υπεύθυνους του καλοκαιρινού προγραμματισμού και βασικά στον τεχνικό διευθυντή, Ντομένικο Τέτι. Ένας από τους οπαδούς χαρακτηρίζει τους παίκτες που ήρθαν αργούς σαν χελώνες!

Πραγματικός χαμός στον ΑΠΟΕΛ, μόνο ο Κρίστιανσεν άντεξε!