Συμφωνίες με λόγια του αέρα από τους big – 6

Βασική προϋπόθεση για μια συμφωνία που δεν έχει οποιαδήποτε νομική μορφή είναι τα διάφορα μέρη να έχουν εμπιστοσύνη μεταξύ τους. Περισσότερο δηλαδή είναι ηθική υποχρέωση των διάφορων πλευρών να τηρήσουν τον λόγο τους. Από τη στιγμή ωστόσο που αποδείχθηκε πολλές φορές ότι οι συμφωνίες που κάνουν οι παράγοντές μας, και στην προκειμένη περίπτωση αυτοί των μεγάλων ομάδων, δεν τηρούνται διερωτόμαστε γιατί συνεχίζουν να δεσμεύονται με λόγια του αέρα.

Δέστε λοιπόν σοβαρότητα οι παράγοντες: συμφωνούν ότι δεν θα αυξηθούν οι ομάδες στην πρώτη κατηγορία, ότι θα ακολουθήσουν κοινή πολιτική σε ό,τι αφορά το θέμα των αποκοπών των μισθών των ποδοσφαιριστών λόγω της πανδημίας, ότι δεν θα προβούν με οποιοδήποτε τρόπο σε πρόταση μεταγραφής ποδοσφαιριστή, ο οποίος ανήκει στο δυναμικό της ομάδας άλλου συμβαλλόμενου, ενώ (πλην της Ανόρθωσης) συμφώνησαν και για το ύψος της αποζημίωσης που θα έδιναν οι ευρωπαίοι στις υπόλοιπες δύο ομάδες του πρώτου γκρουπ.

Στη γενική συνέλευση μόνο Ανόρθωση και Απόλλωνας ψήφισαν κατά της αύξησης των ομάδων, το θέμα των αποζημιώσεων κόλλησε (σου λέει με το δίκιο του ο Απόλλωνας οι άλλοι αναίρεσαν τον λόγο τους σε άλλες συμφωνίες εγώ γιατί να τον τηρήσω;), ο καθένας ακολούθησε τη δική του πολιτική στο θέμα των αποκοπών των μισθών των παικτών, ενώ Ομόνοια και Απόλλωνας (δύο κατά τα άλλα φιλικά σωματεία) παρεξηγήθηκαν το καλοκαίρι για το πότε έγινε κρούση στον Φώτη Παπουλή.

Κάθονται οι μεγάλοι και οι τρανοί μας να συζητήσουν σοβαρά θέματα, βάζουν και τις πρόνοιες της συμφωνίας σε χαρτί, τρομάρα τους, για να φαίνεται πιο επίσημη και ο καθένας κάνει ό,τι του καπνίσει. Σοβαρότητα μηδέν…

Προηγούμενο άρθροΕπιβάλλεται να… κτυπήσει την Ομόνοια!
Επόμενο άρθροΣτη Λεμεσό για την εδραίωση – Το πλάνο του Κετσπάγια!
Κατάγεται από τη Λεμεσό. Αποφοίτησε από τη Σχολή Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Εργάζεται στον ΠΟΛΙΤΗ από το 2003. Από μικρός ήταν με μια μπάλα στα πόδια και το μεγάλο του όνειρο ήταν να γίνει ποδοσφαιριστής. Δεν κατάφερε, όμως, να το εκπληρώσει. Εντούτοις βρίσκεται κοντά στο άθλημα υπό την ιδιότητα του αθλητικού συντάκτη κι αυτό… απαλύνει τον πόνο του! Μπορεί να μην εκπλήρωσε τη μεγάλη του επιθυμία, όμως κατάφερε να αγωνιστεί στο «Old Trafford» σε ένα τουρνουά μαζί με άλλους συναδέλφους από διάφορες χώρες. Στο «Θέατρο των Ονείρων» έζησε για λίγο το δικό του όνειρο. Ας είναι!