«Συμφωνία Ίντερ-Παρί για Ικάρντι»

Η συμφωνία μεταξύ της Ίντερ και της Παρί Σεν Ζερμέν για την παραχώρηση του Μάουρο Ικάρντι από την πρώτη στην δεύτερη με κανονική μεταγραφή είναι πλέον ένα βήμα από το να θεωρηθεί οριστική.

Αυτό αποκαλύπτει το ESPN, με το αμερικανικό μέσο να αναφέρει σε δημοσίευμά του πως βρέθηκε η χρυσή τομή μεταξύ των δύο συλλόγων για το deal με τον Ικάρντι.

Αρχικά οι νερατζούρι δεν διαπραγματεύονταν με ποσό κάτω από τα 70.000.000 ευρώ που είχαν υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι όταν και έδωσαν τον Αργεντινό με μονοετή δανεισμό στους Παριζιάνους, ωστόσο δέχτηκαν τελικά να κάνουν σκόντο λόγω της τεράστιας οικονομικής κρίσης που έχει φέρει ο κορωνοϊός.

Έτσι, σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, μετά από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις των διοικούντων των δύο συλλόγων στις οποίες πήρε μέρος και η σύζυγος-μάνατζερ του Ικάρντι, Γουάντα Νάρα, κατέληξαν σε ένα ποσό της τάξης των 60.000.000 ευρώ, με την Παρί να προσφέρει συγκεκριμένα 55 εκατομμύρια ευρώ συν 5 ως μπόνους.

Το ίδιο μέσο υπογραμμίζει πως οι πρωταθλητές Γαλλίας έμειναν απολύτως ικανοποιημένοι από την παρουσία του πρώην καπιτάνο της Ίντερ στο “Παρκ Ντε Πρενς”, που μεταφράστηκε σε 21 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, και για αυτό έχουν έτοιμο για αυτόν ένα νέο τετραετές συμβόλαιο, με ετήσιες αποδοχές 10.000.000 ευρώ.

Ίδιο ακριβώς κασέ δηλαδή με αυτό που απολαμβάνει ο Έντινσον Καβάνι, με την υποσημείωση όμως ότι το συμβόλαιο του “Matador” με την Παρί έχει ισχύ ως τις 30 Ιουνίου 2020 και δεν θα ανανεωθεί.

Πηγή: sport24.gr