Συλλογή δώρων από το CBF Foundation για παιδάκια 6-12 ετών

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης, της χαράς, της εισφοράς! Μοιράσου τη χαρά και πρόσφερε και εσύ μαζί μας δώρα για τα παιδιά!

Οι γιορτές αποκτούν λάμψη από τις μικρές τους στιγμές, γι’ αυτό και το Ίδρυμα Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (CBF Foundation), διοργανώνει τη συλλογή δώρων για τα παιδιά της χαράς και της αγάπης.

Μοιράσου και εσύ τη χαρά και πρόσφερε δώρα για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών. Tο CBF Foundation καλεί όλη την καλαθοσφαιρική κοινότητα της Κύπρου, και όχι μόνο, να στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία και ομαδικά και να μοιράσουμε χαρά σε μικρά παιδιά σε όλη τη Κύπρο.

Τα δώρα που θα συλλεγούν, θα δoθούν σε παιδικές στέγες και σε παιδιά / οικογένειες μέσω του Σώματος Εθελοντών Κύπρου.

Η συλλογή θα γίνεται μέχρι και τις 20 Δεκεμβρίου 2021, στα γραφεία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο Ολυμπιακό Μέγαρο Κύπρου (Αμφιπόλεως 21 Στρόβολος, 2035, γραφείο Β128) καθημερινά από τις 08:00 μέχρι τις 16:00. Παρακαλούμε πολύ όπως στα δώρα να αναγράφετε σε τι φύλο και ηλικία προορίζεται το κάθε δώρο και σας ευχαριστούμε

Για πληροφορίες και διευκρινήσεις επικοινωνήστε μαζί μας στο 22449830 ή στο press@basketball.org.cy.

Ο Πρόεδρος και τα  μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης σας ευχαριστούν εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον και σας εύχονται ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα με αγάπη, ευτυχία και ελπίδα!