Συγκινητικό αντίο του Ράγιος στην Ανόρθωση: «Προσπάθησα να μείνω, αλλά…»

Με μακροσκελής ανάρτηση στο Instagram, ο Ρούμπεν Ράγιος αποχαιρετά την Ανόρθωση. Ο Ισπανός με συγκινητικό μήνυμα είπε αντίο στην Ανόρθωσης, τονίζοντας πως προσπάθησε πολύ να βρει λύση για να συνεχίσει στην «Κυρία» αλλά αυτό ήταν αδύνατο.

Πάντως δεν έκλεισε την πόρτα σε πιθανή επιστροφή του στην Κύπρο υπογραμμίζοντας πως στο μέλλον ίσως ξανά συναντηθούν οι δρόμοι του με τους κυανόλευκους.

Αναλυτικά:

«Ελπίζω να σε δω ξανά Κύπρος…

Είναι η ώρα να πω αντίο. Είναι δύσκολο να βρω λέξεις για να περιγράψω πως νιώθω. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μας βοήθησαν από την αρχή μέχρι το τέλος στην Ανόρθωση. Μέσα και έξω από την ομάδα. Ήταν τέσσερα χρόνια γεμάτα συναισθήματα με καλές και κακές στιγμές. Πάντοτε όμως έδινα τον καλύτερο μου εαυτό με μεγάλη υπευθυνότητα για την ιστορία της Ανόρθωσης και τον κόσμο της. Είχα το προνόμιο να υπερασπιστώ αυτά τα χρώματα.

Προσπάθησα από την αρχή μέχρι το τέλος της παραμονής μου στη Κύπρο να βρω μια λύση για να συνεχίσω στην Ανόρθωση αλλά δυστυχώς οι δρόμοι μας χωρίζουν. Ίσως στο μέλλον να ξανασυναντηθούμε. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, το σταφ γι΄αυτά τα τέσσερα χρόνια αλλά και τους ανθρώπους μέσα στο κλαμπ οι οποίοι πάντοτε με βοήθησαν και με σεβάστηκαν. Ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη και τον σεβασμό, πάντοτε θα σας έχω στην καρδιά μου. Πήραμε αγάπη και σεβασμό από πολλούς. Το καλύτερο μας δώρο είναι η κόρη μας Μπέλα. Ευχές στην Ανόρθωση να κατακτήσει την Κύπρο. Σας εύχομαι υγεία και ευτυχία».