Στρώθηκαν στη δουλειά

Στην Ελλάδα και στο Καρπενήσι βρίσκεται από χθες η αποστολή του Εθνικού. Ο Ηλίας Χαραλάμπους μαζί με τους παίκτες του στρώθηκαν στη δουλειά για να θέσουν τις βάσεις για υλοποίηση των στόχων της ομάδας της Άχνας τη νέα χρονιά. Από σήμερα ο Εθνικός ουσιαστικά μπαίνει στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του.

Όσον αφορά τα θέματα του προγραμματισμού, τη δεδομένη στιγμή η προτεραιότητα του Ηλία Χαραλάμπους είναι η απόκτηση κεντρικού αμυντικού και μέσου, αλλά εάν μέσα από την προετοιμασία διαπιστωθούν κάποια άλλα κενά, τότε θα γίνουν κι άλλες κινήσεις ενίσχυσης.

Σε καμία όμως των περιπτώσεων η ομάδα της Άχνας δεν πρόκειται να ξεφύγει από το καθορισμένο μπάτζετ. Τα οικονομικά δεδομένα του Εθνικού είναι περιορισμένα και γι’ αυτό δεν πρόκειται να γίνουν υπερβάσεις. Να σημειωθεί πως μέχρι τώρα ο Εθνικός απέκτησε οκτώ ποδοσφαιριστές και αποχώρησαν από την ομάδα, έντεκα. Οι νεοαποκτηθέντες παίκτες της ομάδας της Άχνας είναι οι Χριστοδούλου, Ιωάννου, Τολμές, Πηλέας, Άδωνη, Καράουσκς, Αμπντουλάγιεφ και Φόλμπρεχτ.

Σε μια άλλη εξέλιξη, ο Πέτρος Χάτζηαρος επέστρεψε στον Εθνικό. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που αγωνίστηκε με επιτυχία για πολλά χρόνια στον Εθνικό, ανέλαβε την ομάδα U17.