Στους… δρόμους ο Εθνικός Λατσιών

Άλυτο παραμένει εδώ και χρόνια το πρόβλημα αναφορικά με το ποια από τις δύο αρχές (Σχολική Εφορεία Λατσιών ή Δημαρχείο Λατσιών) είναι υπεύθυνη για την κλειστή αίθουσα αθλοπαιδιών «Σωτήρης Μέσσιος» Λυκείου Λατσιών, δημιουργώντας προβλήματα στη διευθέτηση των προπονήσεων της ομάδας του Εθνικού Λατσιών, καθώς και των υπόλοιπων σωματείων του δήμου.

Συγκεκριμένα μέχρι στιγμής, αν και η αίθουσα υπάγεται στη σχολική εφορεία, το δημαρχείο των Λατσιών τη διαχειριζόταν άτυπα, φιλοξενώντας προπονήσεις των αθλητικών σωματείων των Λατσιών. Μπορεί κατά το παρελθόν να έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές συζητήσεις και συναντήσεις και με τις δύο αρμόδιες αρχές, η κατάσταση όμως συνεχίζει να βρίσκεται σε αδιέξοδο αφού, όπως μας τονίστηκε από διοικητικό συμβούλιο του Εθνικού Λατσιών, το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δεν ξεκαθαρίζει το πιο πάνω ζήτημα.

Επομένως η αίθουσα αθλοπαιδιών «Σωτήρης Μέσσιος» του Λυκείου Λατσιών παραμένει ανεκμετάλλευτη, αφού για τη φετινή χρονιά παραμένει ακόμη κλειστή παρόλο που ο Εθνικός Λατσιών θα έπρεπε να έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις εδώ και δεκαπέντε μέρες. Ο πρόεδρος του Εθνικού Λατσιών Μάριος Αντωνίου μιλώντας στην εφημερίδα μας ευχαρίστησε τόσο τον δήμαρχο Λατσιών Χρίστο Πιτταρά όσο και τον πρόεδρο της σχολικής εφορείας Κώστα Βασιλείου για τις προσπάθειες και την καλή τους διάθεση, ωστόσο μας τόνισε την ανάγκη να εξευρεθεί άμεση λύση στο ζήτημα, έτσι ώστε οι αθλητές του σωματείου να μην καταλήξουν να προπονούνται στον δρόμο!

Προηγούμενο άρθροΗ ΕΝΠ ταξιδεύει στο «Αμμόχωστος» με απαιτήσεις
Επόμενο άρθροΗ Λίβερπουλ απέκτησε τον Πιταλούγκα
ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΥΡΙΝΙΔΗΣ
Κατάγεται από τη Λεμεσό. Αποφοίτησε από τη Σχολή Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Εργάζεται στον ΠΟΛΙΤΗ από το 2003. Από μικρός ήταν με μια μπάλα στα πόδια και το μεγάλο του όνειρο ήταν να γίνει ποδοσφαιριστής. Δεν κατάφερε, όμως, να το εκπληρώσει. Εντούτοις βρίσκεται κοντά στο άθλημα υπό την ιδιότητα του αθλητικού συντάκτη κι αυτό… απαλύνει τον πόνο του! Μπορεί να μην εκπλήρωσε τη μεγάλη του επιθυμία, όμως κατάφερε να αγωνιστεί στο «Old Trafford» σε ένα τουρνουά μαζί με άλλους συναδέλφους από διάφορες χώρες. Στο «Θέατρο των Ονείρων» έζησε για λίγο το δικό του όνειρο. Ας είναι!